• Skip to primary navigation
  • Skip to content
  • Skip to primary sidebar
  • Skip to footer
Revista del
Baix Empordà
Empordà
Gastronòmic
  • Actualitat
    • Societat
    • Cultura
    • Salut
    • Patrimoni
    • Medi ambient
    • Gavarres
    • Esports
    • A peu pel Baix Empordà
    • A la vila del Peix Fregit
    • Serveis
  • Gastronomia
    • El rebost d’en Llenas
  • Agenda
  • La revista
  • Hemeroteca
  • Llibres
  • Qui som
  • Contacte

Comerços i serveis bàsics amb servei a domicili a Sant Feliu de Guíxols

2 d'Abril de 2020

Sant Feliu de Guíxols.- Aquests dies en què la gent s’ha de quedar a casa, també convé recordar que hi ha establiments que posen a disposició els productes considerats bàsics a domicili.

Aquest llistat s’està realitzant amb la col·laboració de Guíxols Comerç i Turisme i l’Àrea de Desenvolupament Econòmic Local de l’Ajuntament. Aquesta llista es va actualitzant, si hi trobeu a faltar el vostre negoci, o hi veieu algun error, podeu enviar un email a: AnnaLaura.Molero@guixols.cat.

Productes alimentaris
Finestra verda (Verdures). Tlf. 872 215032 – oberta de 9 a 13.30 hores i servei a domicili.
Restaurant Marabu – 666468930 (Míriam) plats per emportar i servei a domicili a concretar.
Formatgeria Beillevaire – Missatge de WhatsApp o trucada 654614744 (Elise) Servei a domicili tot el dia.
Fruites i Verdures Gironés – 628608383 (David) Servei a domicili de 8 a 20 hores.
Carnisseria Can Miquel – 972320330 / 625319572 o bé per mail a comandes@canmiquel.cat. Servei a domicili.
La Pansa – Menjar per emportar i servei a domicili (plats preparats o menú diari). Horari: de 12 a 16 hores. Contacte: 972820608 (Maribel).
Pizzeria La Vendetta – Només servei a domicili. 972 09 32 44 / 611 42 32 05. De dimarts a diumenge de 19 a 23 hores. Instagram: @lavendettasfg.
Xarcuteria Solé – Obert de 9 a 13.30 hores de dimarts a dissabte – telèfon i WhatsApp (és el mateix número) 972821375.
Ca l’Angel – Tel. 972320080. Servei a domicili de 9 a 13 hores.
Can Kiku – Carnisseria – Artesans de la carn. c/Lleida: Tlf. 972 82 05 36 (Oscar Fernández); c/Major: Tlf. 972 28 20 87 (Jaume Cebrià) – Servei a domicili sense cap cost.
Carnisseria Can Kiku carrer Major. Tel. 972 28 20 87. Horari comercial: de dilluns a dissabte de 8.30 a 14 hores i de 17 a 20 hores. Diumenge de 8.30 a a14 hores. Servei a domicili: de dilluns a dissabte de 9 a 14 hores.
Carnisseria Can Kiku carrer Lleida. Tel. 972 82 05 36. Horari comercial: de dilluns a dissabte de 9 a 13.30 hores i de 17 a 20 hores. Servei a domicili: de dilluns a dissabte de 9 a 14 hores.
Polleria Mari – Tel. 651 92 89 18.  Horari comercial: de dilluns a dissabte de 9 a 14 hores i de 17 a 20 hores. Servei a domicili: de dilluns a dissabte de 17 a 20 hores.
Peixos Torrent (Mercat municipal) – Fer la comanda al tel. 646 07 44 02 o bé al 670 78 20 83.  Horari de repartiment: de 9 a 13 hores.

Farmàcies
Farmàcia Joaquim Valls Ararà – Tel. 972 32 28 30. Horari comercial: de dilluns a divendres de 9 a 13.30 hores i de 16 a 20 hores. Dissabte de 9 a 13.30 hores. Servei a domicili: horari segons demanda.
Farmàcia Ruscalleda – Tel. 972 32 01 92. Horari comercial: de dilluns a diumenge de 9 a 21 hores. Servei a domicili: horari segons demanda.
Farmàcia Eloi Prat – Tel. 972 32 22 48. Horari comercial: de dilluns a divendres de 9 a 13.30 hores i de 16 a 20 hores. Dissabte de 9 a 13.30 hores i de 17.30 a 20 hores. Servei a domicili: horari segons demanda.
Farmàcia Salomé Monguió – Tel. 972 32 04 29. Horari comercial: de dilluns a divendres de 9 a 13.30 hores i de 16 a 20.30 hores. Dissabte de 9 a 13.30 hores i de 17.30 a 20 hores. Servei a domicili: horari segons demanda.
Farmàcia Miguel Llorente CB – Tel. 972 32 09 59. Horari comercial: de dilluns a divendres de 9 a 14 hores i de 16.30 a 20.30 hores. Dissabte de 9 a 13 hores. Servei a domicili: horari segons demanda.
Farmàcia María De la Peña Riera – Tel. 972 32 24 70. Horari comercial: de dilluns a dissabte de 8.30 a 20.30 hores. Servei a domicili: horari segons demanda.
Farmàcia Olivé Vidal – Tel. 972 32 01 09. Horari comercial: de dilluns a divendres de 9 a 13.30 hores i de 16 a 20 hores. Dissabte de 9 a 13 hores. Servei a domicili: de 13.30 a 15.30 hores i de 20 a 21 hores.
Farmàcia Francesc Peña Vilà – Tel. 972 32 11 31. Horari comercial: de dilluns a dissabte de 9 a 14 hores i de 16.30 a 20 hores. Servei a domicili: segons demanda.
Farmàcia Emi Salles – 972 31 04 28 / 607 223 040. Servei a domicili.

Clíniques veterinàries i botigues de menjar per a animals
Kawada Animals – Tel. 972 32 23 28, on us informaran sobre els seus horaris i servei a domicili en menjar per animals i altres útils durant el confinament.
Clínica Veterinària l’Arca – Tel. 972 82 20 25. Tel. urgències 606 43 77 60. Horari comercial: de dilluns a dissabte de 10 a 13.30 hores i de 17 a 20.30 hores. Servei a domicili: segons demanda per portar medicaments i urgències només en cas de persones de factor de risc.
Clínica Veterinària Veterinariament – Tel. 600 81 97 61. Horari comercial: de dilluns a divendres de 9.30 a 13 hores i de 15 a 19 hores. Dissabte de 10.30 a 13 hores. Servei a domicili: segons demanda per portar medicaments i urgències només en cas de persones de factor de risc.

 

Arxivat com a: Baix Empordà, Comerç, Salut, Serveis, Societat Etiquetat com a: comerç, confinament, coronavirus, Salut, Sant Feliu de Guíxols, serveis, societat

Reader Interactions

Deixa un comentari Cancel·la les respostes

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Barra lateral primària

Revista del Baix Empordà i Empordà Gastronòmic és una publicació trimestral d’àmbit comarcal de difusió dels valors culturals i històrics del Baix Empordà: el seu patrimoni arquitectònic tan ric –especialment l’iber i el medieval–, els seus paisatges tan admirats –el mar i la muntanya–, així com també els seus personatge i oficis, l’art i la literatura, l’educació, el medi ambient o les tradicions.

#josocemporda
#joemplantoalemporda

Vols estar informat?

Subscriu-te i rebràs les notícies de l'Empordà gratuïtament al teu correu

Segueix-nos

  • Facebook
  • Instagram
  • Twitter

Catalunya News

Vols estar informat?

Subscriu-te i rebràs les notícies de l'Empordà gratuïtament al teu correu

Footer

Facebook

Facebook Pagelike Widget

Instagram

Treballadors de la fàbrica Conrado Vilar de @calo Treballadors de la fàbrica Conrado Vilar de @calongesantantoni a la dècada de 1930. Autor desconegut, fons Josep Fort. És una de les imatges que il·lustren l'article "Visió històrica de la fàbrica de suro de can Conrado Vilar" de Víctor Pou, que trobareu al número 80 de la @rbaixemporda, "Espies a la Costa Brava", ja a la venda a tots els quioscos i llibreries del #baixemporda juntament amb el número 26 d'Empordà Gastronòmic, "Xefles"
#suro #calongeisantantoni #fabrica #historia #industria #seglexx #fotosantigues #costabrava #gavarres #premsacomarcal
El congre, sabor i tradició en hores baixes", d'A El congre, sabor i tradició en hores baixes", d'Alfons Garrido (@museudelapesca de @visitpalamos). Podeu llegir l'article complet al número 26 d'Empordà Gastronòmic, "Xefles", ja a la venda a tots els quioscos i llibreries del #baixemporda juntament amb el número 80 de @rbaixemporda, "Espies a la Costa Brava"
#empordagastronomic #gastronomia #pesca #congre #cuinamarinera #cuinatradicional #cuinadepescadors #peix #palamós #costabrava #premsacomarcal
La barraca de les Rabioses és un dels 554 element La barraca de les Rabioses és un dels 554 elements patrimonials que recull fins ara l'inventari de patrimoni cultural del Parc natural del Montgrí @pnmmbt realitzat per l'arqueòleg Ferran Codina. Tota la informació al número 80 de la @rbaixemporda, "Espies a la Costa Brava", ja a la venda a tots els quioscos i llibreries del #baixemporda juntament amb el número 26 d'Empordà Gastronòmic, "Xefles"
#montgri #parcnaturaldelmontgrí #torroellademontgri #ullà #bellcairedemporda #lescala #patrimoni #patrimonicultural #pedraseca #cultura #historia #costabrava #premsacomarcal
"Cocotxes de bacallà amb pil-pil, all, bitxo i tòfona", de Dovarly Muñoz i Miguel Garcia (xefs del restaurant @kaospalamos a @visitpalamos). Trobareu aquesta i moltes altres receptes al número 26 d'Empordà Gastronòmic, "Xefles", ja a la venda a tots els quioscos i llibreries del #baixemporda juntament amb el número 80 de @rbaix, "Espies a la Costa Brava"
#empordagastronomic #gastronomia #cuinacatalana #receptes #bacalla#cocotxas #palamos #costabrava #premsacomarcal
Foto de Santa Cristina d'Aro de Pere Rigau Roch de Foto de Santa Cristina d'Aro de Pere Rigau Roch de la dècada de 1940 feta des de Salom. És una de les imatges que il·lustren l’article “Santa Cristina d’Aro a finals del segle XIX” de @gloriajaraalberti, que trobareu al número 80 de la @rbaixemporda, “Espies a la Costa Brava”, ja a la venda a tots els quioscos i llibreries del #baixemporda juntament amb el número 26 d’Empordà Gastronòmic, “Xefles"
#santacristinadaro #seglexx #historia #territori #fotosantigues #queboniceslempordà #costabrava #premsacomarcal
"Musclos amb salsa marinera", de @quimcasellas.cas "Musclos amb salsa marinera", de @quimcasellas.casamar (xef del restaurant @casamarllafranc a @visitapalafrugell). Trobareu aquesta i moltes altres receptes al número 26 d'Empordà Gastronòmic, "Xefles", ja a la venda a tots els quioscos i llibreries del #baixemporda juntament amb el número 80 de @rbaix, "Espies a la Costa Brava"
#empordagastronomic #gastronomia #musclos #cuinamarinera #receptes #costabrava #premsacomarcal
El Cabo San Vicente des del passeig marítim de @v El Cabo San Vicente des del passeig marítim de @visitpalamos (1967). Imatge del Fons Collell que il·lustra l'article "Creuers turístics a Palamós (1928-2022)", de @joaquimserrabech (Associació Gironina d'Amics de la Mar). El trobareu al número 80 de la @rbaixemporda, "Espies a la Costa Brava", ja a la venda a tots els quioscos i llibreries del #baixemporda juntament amb el número 26 d'Empordà Gastronòmic, "Xefles"
#palamós #passeigdemar #turisme #creuers #historia #costabrava #fotosantigues #premsacomarcal
"Arròs carnaroli, galta de vedella, tòfona, roma "Arròs carnaroli, galta de vedella, tòfona, romaní i xocolata", de @jordvallespi (xef del restaurant @pahissadelmas a @visitpals). Trobareu aquesta i moltes altres receptes al número 26 d'Empordà Gastronòmic, "Xefles", ja a la venda a tots els quioscos i llibreries del #baixemporda juntament amb el número 80 de @rbaixemporda, "Espies a la Costa Brava"
#empordagastronomic #gastronomia #pals #arrosdepals #cuinacatalana #cuinaempordanesa #receptes #costabrava #premsacomarcal
"Vestint la Mort: evolució històrica del vestuar "Vestint la Mort: evolució històrica del vestuari de la Dansa de la Mort de la @processo_verges", de @francesc.bosch.torrent (Professor d'història i cronista). Podeu llegir l'article complet al número 80 de la @rbaixemporda, "Espies a la Costa Brava", ja a la venda a tots els quioscos i llibreries del #baixemporda juntament amb el número 26 d'Empordà Gastronòmic, "Xefles"
#verges #setmanasanta #dansadelamort #processo #cultura #historia #tradició #vestuari #costabrava #premsacomarcal
"Conill a la caçadora amb carxofes, cansalada fre "Conill a la caçadora amb carxofes, cansalada fresca i cargols", de @tomasbrull (xef de @lacalataverna a @visitpalamos). Trobareu aquesta i moltes altres receptes al número 26 d'Empordà Gastronòmic, "Xefles", ja la venda a tots els quioscos i llibreries del #baixemporda juntament amb el número 80 de la @rbaixemporda, "Espies a la Costa Brava"
#gastronomia #cuinatradicional#menjardecollons #cuinaempordanesa #cuinaempordanet #receptes #conill #carxofes #cargols #costabrava #premsacomarcal
"Art romànic: Sant Iscle d'Empordà", de Pau Roig "Art romànic: Sant Iscle d'Empordà", de Pau Roig. Podeu llegir l'article complet al número 80 de la @rbaixemporda, "Espies a la Costa Brava", ja a la venda a tots els quioscos i llibreries del #baixemporda juntament amb el número 26 d'Empordà Gastronòmic, "Xefles"
#artromanic #romàniccatalà #esglesiesdecatalunya⛪️ #cultura #patrimoni #patrimonicultural #costabrava #queboniceslempordà #premsacomarcal
"Truita vaga de margaridetes i espàrrecs de marge "Truita vaga de margaridetes i espàrrecs de marge", de @iolandabustos (xef biodinàmica especialitzada en flora comestible). Trobareu aquesta i moltes altres receptes al número 26 d’Empordà Gastronòmic, “Xefles”, ja a la venda a tots els quioscos i llibreries del #baixemporda juntament amb el número 80 de la @rbaixemporda, “Espies a la Costa Brava”
#empordagastronomic #gastronomia #cuinaambflors #flors #cuinacatalana #cuinatradicional #receptes #truita #esparrecsdemarge #costabrava #premsacomarcal
"Natura i territori: Els espies de la nit", de @ra "Natura i territori: Els espies de la nit", de @ramotgarcia (President del @grupnaturasterna) i fotografies de @rosamatesanz. Podeu llegir l'article complet al número 80 de la @rbaixemporda, "Espies a la Costa Brava", ja a la venda a tots els quioscos i llibreries del #baixemporda juntament amb el número 26 d'Empordà Gastronòmic, "Xefles"
#espiesalacostabrava #fauna #ocells #ocellscatalans #gamarus #natura #naturasterna #patrimoninatural #costabrava #valldaro #premsacomarcal
"En aquesta equació màgica de la cuina empordane "En aquesta equació màgica de la cuina empordanesa del ‘mar i muntanya’ el mar per mi sempre hi té un pes més destacat”. Podeu llegir l’entrevista de Pau Roig amb el xef @enricherce, autor de “Deliciós mar” (@cossetaniaedicions), al número 26 d’Empordà Gastronòmic, “Xefles”, ja la venda a tots els quioscos i llibreries del #baixemporda juntament amb el número 80 de @rbaixemporda, “Espies a la Costa Brava”
#gastronomia #cuinamarinera#pesca #pescadors #cuinamarimuntanya #cuinaempordanesa #xef #llibres #receptes #premsacomarcal
#primavera #flors #natura #espaisnaturals #roselle #primavera #flors #natura #espaisnaturals #roselles #colza #baixemporda #costabrava
Tomba de Richard Schwenke al cementiri de Sant Fel Tomba de Richard Schwenke al cementiri de Sant Feliu de Guíxols. És una de les imatges que il·lustren l'article "Nazis a S'Agaró i Sant Feliu de Guíxols", d'@enigma_jorgerios, que trobareu al número 80 de la @rbaixemporda, "Espies a la Costa Brava", ja a la venda a tots els quioscos i llibreries del #baixemporda juntament amb el número 26 d'Empordà Gastronòmic, "Xefles"
#espiesalacostabrava #nazisme #seglexx #1940s #santfeliudeguixols #sagaro #historia #memoriahistorica #costabrava
"AnXoves: Ximpleries eiXelebrades a les Xarxes": l "AnXoves: Ximpleries eiXelebrades a les Xarxes": l'activista de la #cuinatradicional @abrahamsimon7932 analitza les bajanades sobre les anxoves confitades que circulen per les xarxes socials i Internet. Podeu llegir l'article complet al número 26 d'Empordà Gastronòmic, "Xefles", ja a la venda a tots els quioscos i llibreries del #baixemporda juntament amb el número 80 de @rbaixemporda, "Espies a la Costa Brava"
#gastronomia #cuina #cuinaempordanesa #pesca #pescadors #anxoves #xarxessocials #internet
La Dansa de la Mort, la màgia esfereïdora del #d La Dansa de la Mort, la màgia esfereïdora del #dijoussant a #verges 
#dansadelamort #setmanasanta #processo #cultura #patrimoni #tradicions #baixemporda #lotempsesbreu #neminiparco
Paul Fidrmuc i la seva piragua plegable "Don Tonto Paul Fidrmuc i la seva piragua plegable "Don Tonto" a la platja de Tamariu. És una de les imatges que il·lustren l'article "Un espia alemany a Tamariu" de Ramir Lacasa, que trobareu al número 80 de @rbaixemporda, "Espies a la Costa Brava", ja a la venda a tots els quioscos i llibreries del #baixemporda juntament amb el número 26 d'Empordà Gastronòmic, "Xefles"
#espiesalacostabrava #nazisme #seglexx #segonaguerramundial #fotosantigues #piragüisme #costabrava #espiesalacostabrava #historia #premsacomarcal
"Les societats gastronòmiques catalanes i basques "Les societats gastronòmiques catalanes i basques", de @marti.sabria. Podeu llegir l'article complet al número 26 d'Empordà Gastronòmic, "Xefles", ja a la venda a tots els quioscos i llibreries del #baixemporda juntament amb el número 80 de @rbaixemporda, "Espies a la Costa Brava"
#xefles #empordagastronomic #societatgastronòmica#cuinatradicional #gastronomia #menjardecollons #fotosantigues #seglexx #costabrava #premsacomarcal #20anys
This error message is only visible to WordPress admins

Twitter

A Twitter List by jordimolins

Revista del Baix Empordà i Empordà Gastronòmic
Tel. 646554923 · redaccio@revistabaixemporda.cat · www.revistabaixemporda.cat · www.empordagastronomic.cat
BAIX EMPORDÀ

Utilitzem galetes (cookies) per poder oferir la millor experiència al nostre web. Si hi continua navegant assumim que hi està d'acord.AcceptarPolítica de privadesa