Concert líric a Santa Cristina a benefici per a la Fundació Esclerosi Múltiple

Glòria Jara i Albertí

Santa Cristina d’Aro.- Dins de la programació “Activitats de tardor”, l’àrea de Cultura de l’Ajuntament de Santa Cristina ha organitzat per al proper dissabte 6 de novembre un concert líric solidari.

La mezzosoprano ganxona Gina Reyner, acompanyada al piano per Stanislav Angelov, interpretaran un concert a benefici de la Fundació Esclerosi Múltiple. Tindrà lloc a les vuit del vespre a l’Espai Ridaura.
Les entrades, 10 euros, aportació íntegra a la Fundació Esclerosi Múltiple es poden adquirir presencialment els dies 2, 3 i 4 de novembre a la taquilla de l’Espai Ridaura de 5 a 8 del vespre o a través de l’enllaç https://entradas.codetickets.com/entradas/concert-benefic-per-a-la-fundacio-per-l-esclerosi-multiple/22650/espairidaura/online.
Posteriorment, el diumenge 21 de novembre a les 6 de la tarda, a l’Espai Ridaura es celebrarà Santa Cecília, patrona de la música, amb “Divina òpera”. Els cèlebres pianistes gironins Carles Lama i Sofia Cabruja interpretaran a quatre mans un viatge per àries i obertures d’òpera. Vivaldi, Wagner, Rossini, Bellini i Puccini seran els compositors protagonistes d’un programa líric i ple de virtuosisme. L’entrada, 5 €, es pot adquirir online https://entradas.codetickets.com/entradas/concert-santa-cecilia–divina-opera–amb-carles-lama-i-sofia/22651/espairidaura/online.

Tags: concert, cultura, esclerosi, Espai Ridaura, música clàssica, Santa Cristina d'Aro, societat, solidaritat

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Fill out this field
Fill out this field
Introduïu una adreça electrònica vàlida.

Notícia anterior
Reconeixement a Josep Ramionet al Parc de les Eres de Sant Feliu
Notícia següent
La Fira-Exposició del Bolet de Sant Sadurní de l’Heura celebra la seva 18a edició el 21 de novembre

Vols estar informat?

Subscriu-te i rebràs les notícies de l’Empordà gratuïtament al teu correu.

Fill out this field
Introduïu una adreça electrònica vàlida.

Catalunya News

Segueix-nos

Instagram

També us pot interessar

Idiomes