Conveni de col·laboració entre la Unió d’empresaris d’hostaleria i turisme de la Costa Brava Centre i Caixabank

Castell-Platja d’Aro

El passat dimarts 16 d’abril es va signar a l’Hotel Costa Brava de Platja d’Aro la renovació del conveni de col·laboració entre la Unió d’Empresaris d’Hostaleria i Turisme de la Costa Brava Centre i CaixaBank.

La signatura de l’acord ha comptat amb la presència del director comercial de Banca d’Empreses de CaixaBank, Antonio Asensio, i de la presidenta de la Unió d’Empresaris d’Hostaleria i Turisme de la Costa Brava Centre, Bàrbara Hallé.
En el marc d’aquest conveni, CaixaBank estableix una línia de crèdit específica de 100 milions d’euros i fa una oferta de productes i serveis destinada a tots els membres de la Unió d’Empresaris d’Hostaleria i Turisme de la Costa Brava Centre en condicions adaptades a les seves necessitats. Aquesta oferta és en matèria de finançament d’edificis, renovació d’instal·lacions, finançament de circulant, gestió de cobraments i pagaments, tresoreria, innovació i banca online, assegurances i previsió empresarial, facilitats per als empleats i banca privada, a més de convidar a participar de l’obra social.

Mentrestant, la Unió d’Empresaris d’Hostaleria i Turisme de la Costa Brava Centre es compromet a difondre i comunicar als seus membres l’oferta de productes i serveis detallada al conveni, a més de fer difusió d’aquelles ofertes comercials puntuals de CaixaBank destinades al col·lectiu o al públic en general que es considerin oportunes segons les dues parts.

Sobre CaixaBank Hotels & Tourism
CaixaBank dona servei al sector a través de la seva àrea especialitzada CaixaBank Hotels & Tourism, que compta amb més de 11.700 clients del sector de l’allotjament turístic i està posicionada com un referent per aquest segment d’empreses amb capacitat per detectar les necessitats del sector i donar-li suport amb el servei personalitzat que requereix a través d’un equip de 30 professionals especialitzats en el mercat hoteler i de més de 1.500 assessors de CaixaBank Empreses. A través CaixaBank Hotels&Tourism, l’entitat posa a disposició del mercat hoteler una oferta de productes i serveis diferencials per ajudar a optimitzar la rendibilitat del seu negoci i a simplificar la seva activitat diària, tenint en compte les necessitats dels diferents subsectors: hotels, allotjaments turístics i càmpings.

Tags: activitats econòmiques, CaixaBank, col·laboració, comerç, conveni, Costa Brava Centre, finançament, hostaleria, societat, turisme

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Fill out this field
Fill out this field
Introduïu una adreça electrònica vàlida.

Notícia anterior
Almenys sis detinguts a l’Alt Empordà contra un grup especialitzat en robatoris violents fent-se passar per policies
Notícia següent
La Festa Major de Sant Ponç arriba a Cruïlles aquest cap de setmana

Vols estar informat?

Subscriu-te i rebràs les notícies de l’Empordà gratuïtament al teu correu.

Fill out this field
Introduïu una adreça electrònica vàlida.

Catalunya News

Segueix-nos

Instagram

També us pot interessar

Idiomes