Conveni entre el Grup Bon Preu i el Servei d’Ocupació Municipal pel nou Esclat a Platja d’Aro

Castell-Platja d’Aro.- Conveni de col·laboració entre el Grup Bon Preu i el Servei d’Ocupació de l’Ajuntament de Castell-Platja d’Aro per al procés de selecció de persones pel nou supermercat Esclat de Platja d’Aro.

L’establiment està actualment en fase de construcció a l’Avinguda Castell d’Aro (confluència amb el carrer Tramuntana), amb una previsió d’obertura abans de l’estiu. L’empresa i el servei municipal realitzaran conjuntament la preselecció de les persones inscrites a la Borsa de Treball del Consell Comarcal del Baix Empordà, per facilitar que en la configuració de l’equip que formarà part de l’establiment hi hagi també presents candidats residents al municipi i incrementar les seves possibilitats d’ocupació laboral.
El Grup Bon Preu preveu la incorporació d’aproximadament 72 persones al nou establiment, entre el personal de les seccions, reposició i caixes. Durant la campanya d’estiu es preveu que l’equip s’ampliï fins a les 103 persones. Tots els candidats seleccionats rebran formació a càrrec de Bon Preu un cop formalitzats els contractes. A la signatura i presentació del conveni, que també preveu la cessió d’espais municipals per a les entrevistes i futures dinàmiques formatives, hi eren presents en representació de l’Ajuntament de Castell-Platja d’Aro el regidor de Promoció Econòmica, Joan Barceló i l’alcalde, Maurici Jiménez; i en representació del Grup Bon Preu el cap de relacions externes, Josep Castany; i la cap del Servei de Selecció, Mariona Casas.

Tothom que estigui interessat en participar en el procés de selecció per incorporar-se a la plantilla del nou supermercat Esclat de Platja d’Aro pot enviar el seu currículum personal al lloc web del grup. Les persones inscrites a la Borsa de Treball Municipal poden, alhora, posar-se en contacte amb el Servei d’Ocupació (telèfon 972 804 207). Actualment Bon Preu té més de 8.000 treballadors, fet que situa el Grup entre les deu empreses amb més empleats amb seu a Catalunya. L’Ajuntament de Castell-Platja d’Aro mitjançant un conveni amb el Consell Comarcal del Baix Empordà, gestiona tant la Borsa de Treball Municipal com El Club de la Feina amb l’objectiu d’implementar polítiques actives d’ocupació per afavorir la inserció laboral de les persones de la població que es troben en situació de recerca activa de feina.

Tags: Bonpreu, Castell-Platja d’Aro, conveni, ocupació, serveis, societat, treball
Notícia anterior
L’IPC puja cinc dècimes al gener a les comarques de Girona fins a l’1,4%
Notícia següent
Sant Feliu de Guíxols implantarà millores substancials en la neteja i recollida de residus, fomentant el reciclatge actiu co-responsable amb la ciutadania

Vols estar informat?

Subscriu-te i rebràs les notícies de l’Empordà gratuïtament al teu correu.

Fill out this field
Introduïu una adreça electrònica vàlida.

Catalunya News

Segueix-nos

Instagram

També us pot interessar

Idiomes