Denuncien dos establiments a la Jonquera que tenien sis treballadors sense contracte des de feia anys

La Jonquera (ACN).- Un dispositiu conjunt entre la Policia Nacional, els Mossos d’Esquadra i la Policia Local de la Jonquera ha permès denunciar dos establiments del barri del Portús, que tenien des de feia anys sis treballadors sense contracte.

Tot plegat arrenca a finals del 2023 amb la denúncia que van fer a dues persones que es trobaven en aquesta situació. Asseguraven que des de feia temps treballaven fent tasques de venedors i de manteniment de l’establiment, amb sous que oscil·laven entre els 400 i els 1.000 euros al mes. Les dues persones també assenyalaven que a l’estiu la remuneració era més alta. Fruit de la denúncia es van fer dues inspeccions en locals dels carrers Fàtima i Corre de la Comptessa.
Arran de la intervenció policial, es van detectar sis treballadors sense contracte, tres dels quals, tampoc tenien la situació regularitzada a l’Estat. Tanmateix, la Policia Nacional va fer dos detinguts per infracció de la Llei d’Estrangeria ja que no tenien documentació ni estaven empadronats ni havien fet cap tràmit al país.

Tags: Alt Empordà, dispositiu policial, explotació laboral, La Jonquera, Mossos d'Esquadra, policia local, Policia Nacional, serveis, societat, successos, treball
Notícia anterior
L’Artesana 2024 arriba a la Bisbal amb 24 parades d’artesania i ceràmica i un ampli ventall de propostes
Notícia següent
El Festival de Peralada proposa una revisió actualitzada dels oficis de tenebres de la mà del compositor Joan Magrané

Vols estar informat?

Subscriu-te i rebràs les notícies de l’Empordà gratuïtament al teu correu.

Fill out this field
Introduïu una adreça electrònica vàlida.

Catalunya News

Segueix-nos

Instagram

També us pot interessar

Idiomes