Destrucció de 1,4 tones de material comissat al top manta durant la temporada 2020 a Roses

Roses.- Les 1,4 tones d’articles provinents de la venda il·legal que la Policia Local de Roses va requisar al llarg del passat estiu al municipi, han estat destruïts aquest dimecres al matí a les instal·lacions de la Deixalleria Municipal amb l’ajut d’una premsa compactadora i transportats posteriorment al Centre de Tractament de Residus de Pedret i Marzà.

El material, integrat majoritàriament per falsificacions de roba, complements i electrònica, és fruit de les 389 actuacions realitzades pels agents durant 2020.
La Policia Local de Roses va activar entre els mesos de juny i setembre de 2020 un servei específic de detecció i control de venda il·legal en el municipi, el qual va arribar a comptabilitzar un total de 389 intervencions que van donar com a resultat l’aixecament de 111 actes i el decomís de 1.440 kg de material –una important quantitat atenent la situació pandèmica de la temporada d’estiu 2020–, que han estat destruïts aquest dimecres.
La majoria dels objectes interceptats corresponen a falsificacions de primeres marques de roba i complements, com ara samarretes, bosses de mà, carteres, cinturons, ulleres i rellotges, així com també productes de petita electrònica, joguines lluminoses i material de perruqueria africana.
Tot aquest material ha restat dipositat durant aquest temps en el magatzem habilitat per la policia a aquest efecte. Ara, amb la finalització dels procediments administratius preceptius i transcorreguts els terminis legalment establerts, es fa possible la destrucció definitiva d’aquests articles.
L’Àrea de Seguretat Ciutadana de l’Ajuntament va activar la temporada passada actuacions destinades a reduir la rendibilitat econòmica d’aquesta activitat il·legal, primant l’efectivitat dels seus operatius al temps que la integritat d’agents, transeünts i manters. Per aquest motiu, la intensificació del decomís de productes es dirigí als punts d’arribada i distribució del material, abans que aquests arribessin als espais de venda que els manters ocupen al passeig de Santa Margarida. D’aquesta manera s’evitaren aldarulls, corredisses i episodis de tensió en un punt de la població amb gran afluència de transeünts, famílies i visitants.
A més, l’estratègia, que se seguirà aplicant durant aquesta temporada, permeté augmentar les quantitats de material decomissat amb cada dispositiu respecte als realitzats en anys anteriors a peu de passeig amb un menor rendiment.

Tags: 'top manta', ajuntament de Roses, Alt Empordà, decomís, destrucció, falsificació, policia local, roba, Roses, societat, successos, tecnologia

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Fill out this field
Fill out this field
Introduïu una adreça electrònica vàlida.

Notícia anterior
97 platges hissen la Bandera Blava com a reconeixement de la seva qualitat
Notícia següent
Mor una dona de 83 anys de nacionalitat francesa mentre es banyava a la platja del Moll Grec de l’Escala

Vols estar informat?

Subscriu-te i rebràs les notícies de l’Empordà gratuïtament al teu correu.

Fill out this field
Introduïu una adreça electrònica vàlida.

Catalunya News

Segueix-nos

Instagram

També us pot interessar

Idiomes