El Club Nàutic Sant Feliu inaugura aquest cap de setmana la VI Guíxols Cup amb més de 160 regatistes

Sant Feliu de Guíxols.- El Club Nàutic Sant Feliu de Guíxols inicia aquest cap de setmana la VI Guíxols Cup, que reunirà 163 regatistes d’Optimist G1 i G2. La regata serà puntuable pel circuït català d’Optimist 2020-2021.

La competició seguirà el model dels darrers anys i es celebrarà durant tres caps de setmana per tal de mantenir la qualitat de la regata i el nivell de satisfacció dels participants, que en destaquen el tracte personalitzat i proper.

El calendari
La Guíxols Cup començarà el cap de setmana del 27 i 28 de febrer en la modalitat d’Optimist, i està previst que segueixi el 13 i 14 de març amb els Làsers i que finalitzi el 27 i 28 de març amb les classes Europa i 420.
Es podran celebrar un màxim de quatre proves per dia que aniran en funció de les condicions meteorològiques i se n’haurà de disputar almenys una perquè la regata sigui vàlida.

Protocol anti-Covid-19
Per tal de garantir la seguretat de tots els participants a la VI Guíxols Cup,  el Club Nàutic Sant Feliu de Guíxols ha elaborat un exhaustiu protocol de mesures preventives contra la Covid-19 que es pot consultar al seu web www.cnsfg.cat.
Hi figuren mesures com l’habilitació a la zona d’entrada d’un espai a l’aire lliure com a punt de control i seguretat de la regata, la presa de temperatura a tots els participants, l’accés exclusiu al recinte del personal autoritzat, la ubicació de les embarcacions a la varada per clubs i en format de grups bombolla, l’ús obligatori de la mascareta mentre s’estigui a terra o l’establiment de marques per assegurar el compliment de la distància de seguretat on sigui necessari, entre d’altres.

La Guíxols Cup
La Guíxols Cup, que porta el nom de la ciutat de Sant Feliu de Guíxols, va néixer l’any 2016 al Club Nàutic Sant Feliu de Guíxols amb el suport de la Federació Catalana de Vela i de l’ajuntament de Sant Feliu de Guíxols amb els objectius d’organitzar una regata que homenatgés la passió per l’esport de la vela que hi ha al municipi, donar a conèixer la localitat a regatistes i familiars i generar un impacte econòmic positiu.
Des dels seus inicis ha rebut centenars de participants nacionals i internacionals. La darrera edició, la del 2020, va comptar amb 220 regatistes.
La VI Guíxols Cup compta amb tres patrocinadors oficials: FastMast, Escola Nàutica Mediñà i Helena Jornet Finques.

Tags: club nàutic, competició, esport, regata, Sant Feliu de Guíxols, societat, vela

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Fill out this field
Fill out this field
Introduïu una adreça electrònica vàlida.

Notícia anterior
El turisme cau un 57,7% a la demarcació de Girona a causa de la pandèmia
Notícia següent
L’Ajuntament de la Bisbal impulsa la creació d’un directori d’empreses del municipi

Vols estar informat?

Subscriu-te i rebràs les notícies de l’Empordà gratuïtament al teu correu.

Fill out this field
Introduïu una adreça electrònica vàlida.

Catalunya News

Segueix-nos

Instagram

També us pot interessar

Idiomes