El Consell Comarcal contracta un comunicador a partir d’un programa de garantia juvenil

Baix Empordà.- El Consell Comarcal de Baix Empordà contracta un Grau en Comunicació Cultural per la Universitat de Girona sota el marc del Programa Joves en Pràctiques finançat pel Servei d’Ocupació de Catalunya.

El programa, finançat amb fons europeus i gestionat pel Servei d’Ocupació de Catalunya, té com a objectiu reduir la taxa d’atur entre els joves, tot facilitant-los l’entrada al mercat de treball. A banda de la inserció laboral a través dels contractes en pràctiques en empreses i institucions, Garantia Juvenil ofereix formació, orientació laboral i acompanyament als joves que vulguin desenvolupar el seu projecte d’emprenedoria o autoocupació. El programa té una durada de 6 mesos en els quals la persona pot adquirir experiència professional del seu perfil i potenciar la seva ocupabilitat.
Aquesta persona donarà suport serveis generals, promoció econòmica i turisme en diverses tasques relacionades amb l’elaboració i difusió de contingut a xarxes socials, disseny i maquetació de materials i activitats relacionades amb la comunicació activitats de les tres àrees del Consell Comarcal que necessiten més suport en aquest aspecte.
Segons el Vicepresident Xavier Dilmé, “cal donar oportunitats als joves titulats alhora que contribuïm a reduir la taxa de desocupació juvenil agreujada per la crisi sanitària que al nostre país és de les més altes d’Europa. Des del Consell Comarcal del Baix Empordà es continuarà participant en tots els programes d’ocupació promoguts per la Generalitat de Catalunya per incidir en la millora d’ocupació de la comarca”.

Tags: Baix Empordà, comunicació local, Consell Comarcal, contractació, garantia juvenil, ocupació, serveis, societat, treball

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Fill out this field
Fill out this field
Introduïu una adreça electrònica vàlida.

Notícia anterior
Detingut el conductor d’un camió per circular begut i en contra direcció per l’AP-7 a Borrassà
Notícia següent
El Departament d’Agricultura abona 8,38 M€ en ajuts destinats a les explotacions vitícoles afectades per la plaga del míldiu

Vols estar informat?

Subscriu-te i rebràs les notícies de l’Empordà gratuïtament al teu correu.

Fill out this field
Introduïu una adreça electrònica vàlida.

Catalunya News

Segueix-nos

Instagram

També us pot interessar

Idiomes