El Consorci de les Gavarres aprova un pressupost de 646.000 € pel 2021

Baix Empordà.- El Plenari del Consorci de les Gavarres, en sessió celebrada aquest dilluns, 7 de de setembre, a Monells, ha aprovat un pressupost de 646.000 € pel 2021.

Es tracta d’un pressupost que consolida l’estructura del Consorci de les Gavarres i garanteix la continuïtat i el creixement de les iniciatives de divulgació, investigació, preservació i posada en valor del patrimoni natural i cultural i de totes les iniciatives relacionades amb l’Espai d’Interès Natural de les Gavarres”, tal com ha explicat el president del Consorci, Pau Presas.
Pel que fa al capítol d’inversions, es preveu destinar un total de 70.000 euros a diverses actuacions de millora de la senyalització, gestió forestal i millora de les estructures i finques gestionades pel Consorci.
El pressupost se sosté gràcies a les aportacions anuals per al funcionament de la institució i del seu pla d’actuacions, amb 329.082,49 € de la Diputació de Girona, 154.000,00 € del Departament de Territori i Sostenibilitat de la Generalitat de Catalunya, 98.000,00 € dels vint ajuntaments que formen part del Consorci, 10.000 € dels consells comarcals del Gironès i el Baix Empordà,  i 2.613,34 € de l’Associació de Gestors Forestals de les Gavarres i del Consorci Forestal de Catalunya.
Cal destacar que enguany es consolida, amb un augment del 7,85 %,  el capítol de les transferències corrents procedents de la Diputació de Girona (30.000,00 €) i de la Generalitat de Catalunya (23.000 €).
El pressupost s’ha aprovat per unanimitat.

Tags: aprovació, Consorci de les Gavarres, cultura patrimoni, Gavarres, medi ambient, natura, ple, pressupostos, serveis, societat

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Fill out this field
Fill out this field
Introduïu una adreça electrònica vàlida.

Notícia anterior
XVI Concurs de Teatre Amateur ciutat de Sant Feliu de Guíxols
Notícia següent
Descobreixen una plantació de marihuana amagada entre camps de blat de moro a Sant Pere Pescador

Vols estar informat?

Subscriu-te i rebràs les notícies de l’Empordà gratuïtament al teu correu.

Fill out this field
Introduïu una adreça electrònica vàlida.

Catalunya News

Segueix-nos

Instagram

També us pot interessar

Idiomes