El Coworking la Bisbal obre les seves portes en el marc de la jornada Networking per tal de presentar-se a potencials emprenedors

La Bisbal d’Empordà

Aquest passat dijous 23 de maig es va celebrar la 1a edició de la Jornada Networking al Coworking de l’Ajuntament de la Bisbal d’Empordà amb una acollida molt positiva.

L’esdeveniment va oferir l’oportunitat de conèixer l’espai Coworking la Bisbal a les persones assistents, així com poder establir contactes professionals entre elles. Entre la vuitena d’assistents, hi havia potencials emprenedors que van acostar-se a conèixer l’espai i valorar-ne la seva instal·lació en un termini no massa llunyà.
Durant la jornada, les empreses actualment allotjades al Coworking, que a dia d’avui són 3, van presentar els seus serveis, la seva missió i els seus projectes amb impacte social. A més, els assistents van gaudir d’un espai per a la interconnexió i el networking, facilitant la creació de sinergies i col·laboracions futures. Actualment, el coworking encara disposa d’espais disponibles de treball per a emprenedors.
La iniciativa, organitzada conjuntament per l’Ajuntament de la Bisbal i les empreses del Coworking, s’emmarca dins del compromís per a fomentar l’emprenedoria, la innovació i la col·laboració al territori. El Coworking la Bisbal va entrar en funcionament l’any 2021, i té l’objectiu d’oferir un espai de treball i d’interacció entre empreses de nova creació que tenen com a objectiu la innovació social o la sostenibilitat ambiental. Actualment hi ha tres empreses allotjades i dues que ja han acabat la seva estada. Es poden seguir les novetats del Coworking i de la jornada a l’Instagram @coworkinglabisbal.

Una visió empresarial cap a la innovació social i a la sostenibilitat ambiental
El Coworking la Bisbal està situat a l’edifici Ajuntament Vell, al número 17 del carrer de les Mesures de la Bisbal. Es tracta d’un servei públic dirigit a persones emprenedores i empreses de nova creació que, sigui quin sigui el seu model de negoci, tinguin una visió empresarial cap a la innovació social i a la sostenibilitat ambiental.
El Coworking la Bisbal és un espai de treball a la Bisbal per fomentar l’emprenedoria i l’autoocupació de persones i empreses que tinguin en el seu pla de negoci criteris d’innovació social i que busquin satisfer demandes que millorin el benestar, les condicions de vida, el nivell cultural, la igualtat i inclusió social o la sostenibilitat ecològica del territori. Vols esdevenir un espai de trobada que permeti la interacció i col·laboració entre les persones i empreses i que faciliti la creació de sinergies, la cooperació, el suport mutu i la compartició de coneixements.

Tags: coworking, Emprenedoria, empreses, La Bisbal d'Empordà, presentacio, promoció econòmica, serveis, societat

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Fill out this field
Fill out this field
Introduïu una adreça electrònica vàlida.

Notícia anterior
Una dona de 76 anys mor en precipitar-se per un penya-segat a Roses
Notícia següent
CCOO es presenta com a part a la Inspecció de Treball a la investigació per la mort del treballador a Sa Riera de Begur

Vols estar informat?

Subscriu-te i rebràs les notícies de l’Empordà gratuïtament al teu correu.

Fill out this field
Introduïu una adreça electrònica vàlida.

Catalunya News

Segueix-nos

Instagram

També us pot interessar

Idiomes