El dibuixant i il·lustrador Oscar “Calibos” exposa al Monestir

Sant Feliu de Guíxols.- El divendres 14 de febrer s’inaugura al Monestir de Sant Feliu de Guíxols una exposició del dibuixant i il·lustrador Òscar Garcia Calibos, a partir de les 18.30 hores.

En la mostra es podran trobar il.lustracions que ha fet per Marvel, SQP, a més de moltes pin-ups i també d’alguna obra més personal.
L’artista explica que aquesta afició li va venir de ben petit: “he estat tota la vida dibuixant, des que me’n recordo. La meva àvia em deia que quan tenia uns 3 anys estava mirant l’Espinete i de memòria el feia. És una cosa que ja portes a dins”. L’Òscar ha estat també col.laborador de la Fira del Conte de Sant Feliu, on en un estand proposava fer dibuixos a les nenes i nens que ho volien. De fet, va ser degut a la seva participació en la fira que va sorgir la possibilitat d’aquesta exposició.
Una de les seves primeres feines al món de la il.lustració va ser fent pin-ups per empreses dels Estats Units mentre, alhora, també treballava fent postals religioses. Això va provocar certes anècdotes, com que els seus caps li deien que les verges “havien de ser una miqueta més tapadetes”, comenta entre riures. L’Òscar també ha treballat en publicitat i ha fet de director creatiu, a més de professor de dibuix.
L’exposició es podrà visitar lliurement al Monestir, fins el 17 de març, de dilluns a divendres de 10 a 14.30 hores, els dissabtes de 10 a 18 hores, i els diumenges de 10 a 14 hores.

Tags: còmic, cultura, dibuix, exposicions, il·ustració, Sant Feliu de Guíxols

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Fill out this field
Fill out this field
Introduïu una adreça electrònica vàlida.

Notícia anterior
L’Ajuntament de Palamós posarà en marxa aquest any el cos de Protecció Civil del municipi
Notícia següent
Lliurament de premis de la 4ª edició del Gran Sorteig de Nadal de Castell-Platja d’Aro

Vols estar informat?

Subscriu-te i rebràs les notícies de l’Empordà gratuïtament al teu correu.

Fill out this field
Introduïu una adreça electrònica vàlida.

Catalunya News

Segueix-nos

Instagram

També us pot interessar

Idiomes