El govern de Calonge i Sant Antoni s’amplia amb la incorporació del regidor de Tots pel Poble

Calonge i Sant Antoni.- El govern de Calonge i Sant Antoni s’amplia amb la entrada de Raoni Molina, regidor de Tots pel Poble.

Aquesta setmana s’ha tancat l’acord que suma un nou grup municipal a l’equip de govern, i que reforça l’estabilitat del govern de Calonge i Sant Antoni, que des d’avui estarà format per 10 regidors.
Així, l’equip de govern el formen des d’ara els grups municipals de Junts (6), PSC (2), PP (1) i Tots pel Poble (1). Aquesta nova incorporació suposa una remodelació de les competències, de manera que Raoni Molina assumirà les regidories de Platges i Salut.
El pas de 9 a 10 regidors afegeix més estabilitat al govern, ja que la majoria absoluta a Calonge i Sant Antoni es situa en 9 regidors.
Raoni Molina és tècnic superior en guiatge, informació i assistència turística, tècnic en salvament i socorrisme esportiu i tècnic en emergències sanitàries, gestiona una empresa de lleure i esport i treballa en tasques comercials i de direcció en una empresa especialitzada en la manutenció.

Tags: acord, Ajuntament, ampliació, Calonge i Sant Antoni, Govern, grups polítics, regidor, serveis, societat
Notícia anterior
Aquest Nadal el Pinxo Terra se suma al Pinxo Aigua a Palafrugell
Notícia següent
“Olles i cassoles”, la proposta d’Empordà Gastronòmic per aquestes festes

Vols estar informat?

Subscriu-te i rebràs les notícies de l’Empordà gratuïtament al teu correu.

Fill out this field
Introduïu una adreça electrònica vàlida.

Catalunya News

Segueix-nos

Instagram

També us pot interessar

Idiomes