El Museu de l’Empordà de Figueres presenta el projecte “Exposat per reformes”

Figueres.-  “Exposat per reformes” vol visualitzar el Museu de l’Empordà durant els mesos que estarà tancat per les obres de reforma de l’espai de benvinguda i recuperació de l’auditori a la planta soterrani.

D’aquesta manera es tindrà presència als diferents museus d’art de Catalunya i se’ls cedirà obres que es troben en exposició permanent perquè puguin enriquir els seus espais.
Hi han participat sis museus de la Xarxa de Museus d’Art de Catalunya; al Museu de la Garrotxa s’exposaran 13 peces de la col·lecció per fer una mirada a l’Empordà d’artistes com Jordi Mitjà, Ramon Reig i Lluís Roura entre d’altres. El Museu d’Art de Girona exposarà el Sant Narcís de Salvador Dalí, fotografies de Francesc Fort de Ribot i un capitell del mestre de Cabestany. També hi participa el Museu de Cerdanyola amb obres d’Isidre Nonell i Antoni Caba i el Museu Víctor Balaguer de Vilanova i la Geltrú amb sota l’ombrel·la de Lluís Masriera. El Museu d’Art Modern de Tarragona comptarà amb dues peces de Francesc Gimeno i el Museu de Lleida amb una mare de déu de la llet romànica.
Aquestes peces es podran veure a partir del 4 d’octubre en els diferents espais. Els museus obriran les exposicions en dies diferents d’aquella setmana i hi seran fins al 9 de gener. Es preveu que les obres estiguin acabades a principis d’any.

Tags: Alt Empordà, cessió, cultura patrimoni, Figueres, historia, museu de l'Empordà, obres, reforma, societat

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Fill out this field
Fill out this field
Introduïu una adreça electrònica vàlida.

Notícia anterior
La DO Empordà torna a programar el cicle “Vi i Monestirs”
Notícia següent
15 noves rutes de running se sumen a la proposta de Turisme Actiu de Roses

Vols estar informat?

Subscriu-te i rebràs les notícies de l’Empordà gratuïtament al teu correu.

Fill out this field
Introduïu una adreça electrònica vàlida.

Catalunya News

Segueix-nos

Instagram

També us pot interessar

Idiomes