El Museu de l’Empordà tancarà al públic del 25 de març al 12 d’abril per tasques de manteniment i millora de les instal·lacions

Figueres.- Un cop acabada l’exposició “Pintar, crear, viure. Dones artistes de l’Alt Empordà (1830-1939), prorrogada fins el passat 21 de març, el Museu de l’Empordà tancarà al públic per tasques de manteniment i millora de les seves instal·lacions.

La valoració de l’exposició ha estat molt positiva. En total, l’han visitada prop de 2600 persones que per totes les circumstàncies i per les restriccions de la pandèmia, és molt positiu. A nivell qualitatiu l’exposició ha tingut una valoració molt positiva, amb una gran acceptació del públic. A banda, ha estat una exposició lligada a altres projectes socials i educatius, que han tingut molt bona acollida. S’han fet activitats paral·leles que han tingut molt bona acollida, algunes virtuals i algunes presencials.
Aquesta primera acció està relacionada amb el projecte de reforma per a la millora de l’accessibilitat a l’equipament que ja s’ha redactat i aprovat i que consistirà en el canvi d’ubicació del quadre elèctric general de l’edifici amb l’objectiu d’habilitar una sortida d’emergència per complir amb les exigències d’evacuació dictades per la normativa actual contra incendis.
El Museu tancarà el 25 de març i tornarà a obrir al públic el dimarts, 13 d’abril.
A partir del 24 d’abril, el Museu de l’Empordà acollirà una exposició dedicada a dues artistes empordaneses, amb el títol “Tura Sanglas i Rosa Tharrats. Un diàleg artístic”.
El regidor de Cultura, Alfons Martínez explica que “els darrers dos anys estem fent un esforç per millorar i condicionar els equipaments culturals municipals. Ara li toca al Museu Empordà que tenia deficiències importants i calia fer obres de manteniment i millora“.

Tags: Ajuntament de Figueres, Alt Empordà, cultura, equipaments, exposicions, Figueres, manteniment i conservació, millores, museu de l'Empordà, societat

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Fill out this field
Fill out this field
Introduïu una adreça electrònica vàlida.

Notícia anterior
Publiquen la primera guia turística per a navegants de la Costa Brava
Notícia següent
Es millora un dels habitatges destinats a famílies en situació de vulnerabilitat social de Palafrugell

Vols estar informat?

Subscriu-te i rebràs les notícies de l’Empordà gratuïtament al teu correu.

Fill out this field
Introduïu una adreça electrònica vàlida.

Catalunya News

Segueix-nos

Instagram

També us pot interessar

Idiomes