El Pla Local d’Habitatge de Palafrugell presenta en un acte públic el retorn dels resultats del procés participatiu

Palafrugell

Aquest passat dimarts, 4 de juny a les 6 de la tarda a la Sala d’actes de Can Genís, es va presentar en un acte públic el retorn dels resultats del procés participatiu del Pla Local d’Habitatge 2024-2029 (PLH) que va ser exposat per part de l’equip dinamitzador de Quorum Consultors.

En aquesta mateixa sessió, l’equip redactor GMG va resumir el Pla aportant les més representatives de la diagnosi i de les actuacions programades, i al mateix temps, va concretar com el procés participatiu ha incidit en el redactat final del document.
Els resultats del procés participatiu s’han agrupat en 2 apartats que han estat els que han guiat el contingut de les aportacions ciutadanes:
· Quina és la situació de l’habitatge a Palafrugell? (diagnosi): rehabilitació i estat dels habitatges / accés i dret a l’habitatge / oferta i demanda / preus lloguer i compra / habitatges buits i segones residències / gent jove i emancipació / habitatge protegit i parc d’habitatges/ etc…
· Estratègies o accions que s’haurien de desenvolupar en els propers anys en matèria d’habitatge a Palafrugell? (propostes).
La participació va ser activa i les intervencions varen tractar les problemàtiques relacionades amb els pisos buits, la rehabilitació d’immobles al nucli urbà, els pisos de temporada, els recursos i dotació pressupostària, entre d’altres que el PLH inclou en la seva línia programàtica pels propers 6 anys.
El PLH des del 17 de maig està sotmès a informació pública i té un termini de 30 dies hàbils i es pot consultar en aquest enllaç.

Tags: Ajuntament de Palafrugell, habitatge, Palafrugell, participacio ciutadana, pla local, procés participatiu, serveis, societat

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Fill out this field
Fill out this field
Introduïu una adreça electrònica vàlida.

Notícia anterior
Treballs de manteniment de les lleres urbanes del Daró i del Raig de la Bisbal d’Empordà
Notícia següent
El menjador de l’escola Guillem de Montgrí revalida el certificat “Bo, Sa i d’Aquí”

Vols estar informat?

Subscriu-te i rebràs les notícies de l’Empordà gratuïtament al teu correu.

Fill out this field
Introduïu una adreça electrònica vàlida.

Catalunya News

Segueix-nos

Instagram

També us pot interessar

Idiomes