El Pressupost Participatiu 2022 de Castelló d’Empúries inicia la fase de valoració tècnica de les propostes ciutadanes recollides

Castelló d’Empúries.- El dilluns 31 de maig es va iniciar la fase de valoració i validació tècnica de les 492 propostes que es van rebre per part dels ciutadans i ciutadanes del municipi del Pressupost Participatiu 2022.

Durant aquest mes de juny se celebraran les reunions de la Comissió Tècnica per a dur a terme aquesta tasca de validació de les propostes que compleixin els requisits establerts i no superin la partida fixada de 200.000 €. Un cop finalitzades aquestes reunions, es publicarà un document amb les propostes vàlides i desestimades, especificant en el cas d’aquestes últimes el motiu. Les propostes considerades com a vàlides seran les que passaran a la tercera fase, que és el Fòrum Ciutadà de Priorització.
En aquest sentit, recordar que els requisits establerts per ser admesa la proposta són:
– Respectar el marc normatiu i legal existent.
– Ser de competència municipal.
– No contradir plans aprovats per l’Ajuntament.
– Ser realitzables tècnicament.
– No sobrepassar els 200.000 €.
– Ser considerades una inversió.
La següent fase a realitzar, serà la convocatòria del Fòrum Ciutadà de Priorització, on la ciutadania del municipi serà cridada a prendre-hi part. Els assistents a partir d’una sessió participativa, hauran de seleccionar un nombre determinat de propostes que seran les que finalment se sotmetran a votació popular (última fase del procés).
Es preveu realitzar el Fòrum durant les primeres setmanes del mes de setembre. Més endavant s’informarà la ciutadania del dia, hora i lloc que se celebrarà aquest pels mitjans habituals de l’Ajuntament.

Tags: Ajuntament de Castelló d'Empúries, Alt Empordà, Castelló d'Empúries, inversions, participacio ciutadana, pressupostos, serveis, societat, valoració

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Fill out this field
Fill out this field
Introduïu una adreça electrònica vàlida.

Notícia anterior
Treballadors de la residència Palafrugell Gent Gran van als tribunals per reclamar l’accés a jubilacions parcials
Notícia següent
El 20,5% de la població de Catalunya té la pauta completa contra la Covid-19

Vols estar informat?

Subscriu-te i rebràs les notícies de l’Empordà gratuïtament al teu correu.

Fill out this field
Introduïu una adreça electrònica vàlida.

Catalunya News

Segueix-nos

Instagram

També us pot interessar

Idiomes