El projecte #AtrapaelBanc recull històries bisbalenques al barri del Convent i al vestíbul del Mundial

La Bisbal d’Empordà.- El passat divendres 17 de gener es va dur a terme l’activitat artística i musical #AtrapaelBanc, un espai comú on l’art, la música i la història van ser els protagonistes.

Va tenir lloc a dos punts diferents del municipi: al pati de l’Escola Empordanet del barri del Convent i al vestíbul del Teatre Mundial. Així, l’alumnat de l’Escola de Música Municipal Conrad Saló, dirigits pel professor Oriol Oller, es van preparar cançons que ens tocaven mentre el tallerista de la UEC, Aleix Font, intervenia artísticament un banc amb la participació de les persones assistents. Alhora, l’artista local Sarai Aleman, dibuixava un sketch de l’escena per tenir una imatge gràfica del moment.
L’objectiu era activar la memòria a través de cançons de tots els temps i a través de textos inspiradors i fer un recull d’experiències vitals de bisbalencs i bisbalenques, documentar-les i crear un arxiu de cròniques de vida per poder fer intervencions artístiques, intergeneracionals i comunitàries. “Tothom té una Història” és un projecte compartit entre diverses àrees de l’Ajuntament com són Ensenyament, Acció Social, el Geriàtric, la UEC, el Pla d’Entorn, l’Oficina de Català i el Cicle Formatiu d’Integració Social. La proposta ha volgut servir per donar continuïtat a #AtrapaelRap per tal de seguir treballant amb la música i la creació com a espai de trobada.
Qui encara vulgui i pugui compartir la seva història, la pot fer arribar: per escrit, en una nota d’àudio o en un vídeo: al correu ensenyament@labisbal.cat o al telèfon 617 600 813.

Tags: art, cultura patrimoni, educacio, historia, La Bisbal d'Empordà, música, participacio ciutadana, societat

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Fill out this field
Fill out this field
Introduïu una adreça electrònica vàlida.

Notícia anterior
Agricultura valora en 11 milions d’euros els ajuts a destinar per pal·liar els danys agraris i pesquers del temporal
Notícia següent
L’Ajuntament de Castell-Platja d’Aro aposta per una nova cultura mediambiental en l’àmbit públic

Vols estar informat?

Subscriu-te i rebràs les notícies de l’Empordà gratuïtament al teu correu.

Fill out this field
Introduïu una adreça electrònica vàlida.

Catalunya News

Segueix-nos

Instagram

També us pot interessar

Idiomes