El públic de Santa Cristina aplaudeix a la pianista Emma Stratton

Glòria Jara i Albertí

Santa Cristina d’Aro.- En el marc de la 15ª edició de Concerts d’Aro, l’església parroquial de Santa Cristina va obrir les portes a la pianista Emma Stratton.

Directora artística del Festival Clàssic Pals, pianista de gran projecció quan encara no té ni 25 anys, Emma Stratton va encetar el concert amb la “Sonata n.18 en Mi b Major op.31 n.3”, de L. V. Beethoven. La gran vetllada musical va continuar amb “Chaconne”, una obra contemporània composada a l’any 1962 per S. Gubaidulina. La segona part del concert va continuar amb “Almería” de la Suite Iberia, segon llibre, de Isaac Albéniz i “Rapsodie espagnole”, S.254, de F Liszt. Un concert interpretat tot de memòria, sense partitures, en un magnífic piano de cua Yamaha que a la mitja part més d’una persona es va aixecar del seu seient per fotografiar-lo. El repertori escollit està format per les peces que enregistrarà, a finals de l’estil, pel seu primer disc.
El públic melòman, que va omplir l’aforament de l’església, va gaudir de l’excel·lent acústica del temple i va saber captar el talent de la jove pianista empordanesa. Com a agraïment als aplaudiments, Emma Stratton va finalitzar el concert amb un bis.
El programa de Concerts d’Aro està organitzat per l’àrea de Cultura de l’Ajuntament de Santa Cristina en col·laboració amb Seed Music, el projecte d’acompanyament integral a músics catalans impulsat per la periodista i gestora cultural Rut Martínez.

Tags: cicle, concert, concerts d'Aro, cultura, música clàssica, piano, Santa Cristina d'Aro, societat

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Fill out this field
Fill out this field
Introduïu una adreça electrònica vàlida.

Notícia anterior
Detecten 26 fraus en el subministrament d’aigua i 49 contractes amb impagaments en un dispositiu al Culubret de Figueres
Notícia següent
Sant Feliu de Guíxols fa uns tallers i una campanya preventiva per alertar dels perills dels salts al mar

Vols estar informat?

Subscriu-te i rebràs les notícies de l’Empordà gratuïtament al teu correu.

Fill out this field
Introduïu una adreça electrònica vàlida.

Catalunya News

Segueix-nos

Instagram

També us pot interessar

Idiomes