El Pump Track de Begur ja és una realitat

Begur.- Begur ja compta des de fa uns dies amb un nou atractiu de primer nivell que permet ampliar i nodrir amb nou contingut l’oferta lúdico-esportiva que s’ofereix al municipi al llarg de tot l’any.

Es tracta d’un Pump Track, un circuit de terra i asfalt amb revolts peraltats, salts i petits desnivells per tal que persones de totes les edats en puguin gaudir amb vehicles amb rodes i sense motor, com ara bicicletes, BMX, patina, scooters, skates…
L’equipament ha estat impulsat per la Regidoria de Joventut de l’Ajuntament i s’ha habilitat a l’esplanada que hi ha al costat del Mas d’en Pinc.
Recentment, ha finalitzat la primera fase de construcció d’aquest equipament, que ja es troba plenament operatiu i funcional i que ja ha estat testat i practicat per molts infants, joves i veïns i veïnes del municipi.
Amb tot, pròximament el consistori iniciarà a l’equipament una segona fase d’obres que consistirà a dotar d’una zona verda tant l’interior de la pista com la part exterior dels talussos i la zona propera. En concret s’hi habilitarà grama de prat salvatge, idònia per a la consolidació dels mateixos talussos i, sobretot, un ingredient que donarà verdor i més frescor a l’espai sense necessitat de dur-hi a terme un manteniment important a mig-llarg termini.
A més, l’Ajuntament també ha creat una zona àmplia al costat de la pista on hi aniran instal·lades quatre taules de pícnic i uns para-sols que proporcionaran ombra a la zona de pícnic i una font amb aigua potable a disposició del públic. També s’instal·larà una petita àrea de recollida de residus per a poder fer la corresponent separació dels mateixos –siguin orgànics, envasos i plàstics, cartró o rebuig–. I un cop fetes aquestes actuacions es delimitarà la zona amb una tanca de fusta que identifiqui els espais de lleure i esport i la zona d’aparcament de vehicles.

Tags: activitat de lleure, Ajuntament de Begur, begur, ciclisme, equipaments, esport, infants, joves, Pump Track, serveis, skate park, societat

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Fill out this field
Fill out this field
Introduïu una adreça electrònica vàlida.

Notícia anterior
Producció rècord de collita de pomes dels productors de la IGP Poma de Girona
Notícia següent
Sant Feliu de Guíxols posa en marxa una prova pilot de cotxe compartit entre la ciutadania a partir del dijous 23

Vols estar informat?

Subscriu-te i rebràs les notícies de l’Empordà gratuïtament al teu correu.

Fill out this field
Introduïu una adreça electrònica vàlida.

Catalunya News

Segueix-nos

Instagram

També us pot interessar

Idiomes