El Punt d’Igualtat de Santa Cristina estrena un servei d’assessorament en sexualitat i salut

Glòria Jara i Albertí

Santa Cristina d’Aro.- El mes de setembre és sinònim de tornada a la normalitat. El Punt d’Igualtat de Santa Cristina ha obert les inscripcions, fins al 21 de setembre, per a qui estigui interessat a realitzar tallers i cursos com Mindfulness per la Salut (dimecres de 2/4 de 6 a 2/4 de 7 de la tarda entre el 8 d’octubre i el 2 de desembre a la sala d’exposicions “la Caixa”), taller de memòria (dimecres de 2/4 de 10 a 2/4 d’11 del matí al Punt d’Igualtat), taller de teatre social (divendres de 7 a 9 del vespre a la sala d’exposicions “la Caixa”) i alfabetització en català (dilluns i dijous de 2/4 de 10 a 2/4 de 12 al Punt d’Igualtat).

El preu de cada taller i curs, excepte el d’Alfabetització, que és gratuït, és de 10€ al trimestre per a les persones empadronades al municipi, de 5€ pels pensionistes, pels que disposen el carnet jove, per les persones que estan reconegudes amb una discapacitat superior al 33% i per a les famílies que acreditin la condició de nombrosa o monoparental, empadronades al municipi. El preu de 20€ serà per a les persones que no estiguin empadronades al municipi.
Aquesta tardor, malgrat la pandèmia, també es té previst seguir oferint espais familiars com l’Espai Nadó (dimarts d’11 a 2/4 d’1 del migdia)i l’Espai Familiar i de joc en família (dimarts de 4 a 2/4 de 6 de la tarda) al Punt d’Igualtat per un preu trimestral de 20€, i de 15 en cas d’estar empadronat al municipi. Una altra activitat és el cercle de famílies que es realitzarà el segon dilluns de cada mes a les 6 de la tarda i el cercle de dol, l’últim dilluns de cada mes a partir de les 6 de la tarda. També es seguirà oferint el banc del temps.
Per altra banda, es continuarà potenciant els serveis d’atenció psicològica individual, de parella i familiar; el Servei d’Informació i Mediació Familiar; el SAI: Orientació i assessorament LGTBI i com a novetat d’aquest any s’oferirà el Servei d’assessorament en Sexualitat i Salut. Tots aquests serveis són gratuïts però cal demanar cita prèvia. Per a més informació cal adreçar-se als telèfons 972 057855/637 889 203  i al correu electrònic  igualtat@santacristina.cat.

Tags: assessorament, cursos, punt d'Igualtat, Salut, Santa Cristina d'Aro, serveis, sexualitat, societat, tallers

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Fill out this field
Fill out this field
Introduïu una adreça electrònica vàlida.

Notícia anterior
Els presidents de les 11 DO catalanes analitzen el sector del vi a Catalunya i fan balanç de la campanya conjunta
Notícia següent
La Fira del Vehicle d’Ocasió de Figueres (FiraVO) se celebrarà del 2 al 4 d’octubre

Vols estar informat?

Subscriu-te i rebràs les notícies de l’Empordà gratuïtament al teu correu.

Fill out this field
Introduïu una adreça electrònica vàlida.

Catalunya News

Segueix-nos

Instagram

També us pot interessar

Idiomes