El Punt Jove de Palamós acull un torneig del videojoc d’estratègia “Clash Royale”

Palamós.- L’Àrea de Joventut de l’Ajuntament de Palamós prepara una nova activitat lúdica que s’inclou dins la programació d’aquest mes de maig, i diumenge vinent, dia 28, proposa al jovent palamosí, participar en un torneig del videojoc d’estratègia “Clash Royale”.

La competició tindrà lloc al Punt Jove (1r pis de les galeries Carme, c/ Dídac Garrell i Tauler, 10) a partir de les 16:30 hores, i serà coordinada per la companyia gironina, Undarius Gaming, dedicada a la creació d’entreteniment, formació i competició en esports electrònics.
Aquest torneig compta amb inscripció gratuïta i és obert a la participació de tot el jovent interessat, que aquest dia, només haurà de portar el seu telèfon mòbil, on descarregar l’aplicació del videojoc i d’aquesta manera poder participar en el torneig.
Les inscripcions es poden fer escanejant el codi QR que es troba al cartell d’aquesta competició i que s’ha publicat a l’Instagram del Punt Jove. (puntjove_palamos)
“Clash Royale” és un videojoc d’estratègia en línia per a dispositius mòbils. La mecànica del joc comporta destruir les torres enemigues, aplicant tàctiques i destresa, atacant o defensant-se del jugador/a contrincant amb l’objectiu de conquerir la torre del Rei i ensorrar-la.

100 € en premis
La primera persona participant en el torneig que aconsegueixi aquest objectiu, guanya directament la partida.
Aquesta competició compta amb una dotació de 100 euros en premis, atorgant 75 euros a la persona guanyadora i de 25 euros per a la classificada en segona posició.

Tags: estratègia, joventut, palamós, punt jove, societat, torneig, videojocs
Notícia anterior
La sequera i les restriccions d’aigua condicionen les previsions de fruita de pinyol a Catalunya, que aniran a la baixa
Notícia següent
Un total de 92 vehicles participen al 36è Rally Empordà

Vols estar informat?

Subscriu-te i rebràs les notícies de l’Empordà gratuïtament al teu correu.

Fill out this field
Introduïu una adreça electrònica vàlida.

Catalunya News

Segueix-nos

Instagram

També us pot interessar

Idiomes