El XVI Concurs de Teatre Amateur Ciutat de Sant Feliu de Guíxols comptarà amb totes les mesures de seguretat oportunes

Sant Feliu de Guíxols.- Aquest mes d’octubre arrenca la XVI edició del Concurs de Teatre Amateur Ciutat de Sant Feliu de Guíxols.

El certamen, coordinat per l’Agrupació Teatral Benet Escriba i l’Ajuntament guixolenc, comptarà en aquesta ocasió amb un total de deu obres, i s’allargarà previsiblement fins al març de 2021. L’organització s’ha hagut de reinventar per tal de poder portar a terme el concurs amb totes les mesures de seguretat contra la propagació de la COVID-19.
Aquest és el llistat de totes les accions que es prendran:

  • Propaganda. No hi haurà quadríptics amb les sinopsi de les obres, però sí cartells al carrer amb deu dies d’antelació. Per a més detalls es poden consultar les pàgines web de les entitats organitzadores: benetescriba.cat (Agrupació Teatral Benet Escriba) i guixols.cat (Ajuntament de Sant Feliu de Guíxols). També es poden consultar les xarxes socials (Facebook i Instagram) de totes dues institucions.
  • Venda d’entrades. Es podran adquirir presencialment a la taquilla del Teatre Auditori Narcís Masferrer el mateix dia de la representació. Horaris: matins d’11 a 13 hores i tardes a partir de les 17 hores.
  • Preu de les entrades. Els tiquets aniran a un preu únic de 8€. No es faran servir els abonaments, tot i que les persones que en tinguin de l’any anterior els els seran respectats. S’hauran de canviar a taquilla per una nova ubicació.
  • Entrada al teatre. Amb control de temperatura, gel hidroalcohòlic i mascareta. No podran accedir a la sala els que no en portin.
  • Aforament limitat. De moment serà del 50%, és a dir, es vendran entrades fins a 130 persones, en seients separats entre si a menys que siguin nuclis de convivència familiar.
  • Votació popular. En ser una representació de concurs i que la votació del públic és important, per a evitar contactes innecessaris es prega portar un bolígraf de casa, tot i que n’hi haurà uns quants a disposició dels espectadors degudament desinfectats.
  • Sortida del teatre. Es farà de manera esglaonada, evitant en tot moment el contacte i la proximitat i esvaint la possibilitat que es produeixin aglomeracions.

Tags: Ajuntament de Sant Feliu de Guíxols, Benet Escriba, concurs, coronavirus, cultura, prevenció, Sant Feliu de Guíxols, societat, teatre amateur

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Fill out this field
Fill out this field
Introduïu una adreça electrònica vàlida.

Notícia anterior
Cap de setmana de jazz a Palafrugell
Notícia següent
El Punt Jove Palamós presenta les activitats de tardor per als joves d’entre 13 i 30 anys

Vols estar informat?

Subscriu-te i rebràs les notícies de l’Empordà gratuïtament al teu correu.

Fill out this field
Introduïu una adreça electrònica vàlida.

Catalunya News

Segueix-nos

Instagram

També us pot interessar

Idiomes