Els actes de la Vila del Llibre de l’Escala 2021 comencen el 27 de febrer, però el gruix de la fira editorial es trasllada a l’octubre

L’Escala.- L’Escala Vila del Llibre 2021 posarà en marxa aquest mes de febrer un seguit d’actes que es repartiran durant l’any i culminaran el mes d’octubre amb la fira de les editorials, que s’ha traslladat a la tardor per la situació de pandèmia.

La primera activitat d’aquest nou programa reformulat impulsat per l’Ajuntament de l’Escala amb el suport de Vila del Llibre.CAT és “L’Escala de la saviesa és mes vella que la Napeu!”. Es tracta d’una proposta familiar en què hi participen l’escriptor Màrius Serra i la il·lustradora Roser Calafell. Es farà el dissabte 27 de febrer, a les sis de la tarda a la Sala Polivalent de l’Escala.
L’activitat és gratuïta però cal inscripció prèvia al web: inscripcions.lescala.cat.

Una Vila del Llibre durant tot l’any
L’Escala, Vila del Llibre 2021, que s’ha redissenyat i adaptat a la situació sanitària, programarà activitats literàries al llarg de l’any per arribar al mes d’octubre amb la tercera edició del seu festival, on tot el protagonisme serà per la fira de les editorials independents i les activitats de presentació de novetats així com les taules literàries.
La setmana vinent està previst que es presenti el conjunt de la programació prevista pel festival anual i les institucions que hi participaran. L’esdeveniment s’ha programat els dies 15, 16 i 17 d’octubre.

La primera activitat de la Vila amb Màrius Serra i Roser Calafell
L’Escala de la saviesa és mes vella que la Napeu! és una proposta que convida a conèixer les aventures de la Napeu, una iaia que coneix l’origen de totes les frases fetes, de la mà de l’escriptor Màrius Serra i la il·lustradora Roser Calafell.
Durant l’activitat, pensada per a curiosos i curioses de 8 a 98 anys, els seus creadors explicaran dues històries d’aquesta dona més vella que Matusalem. La Roser Calafell farà dues il·lustracions en viu que els assistents podran guanyar participant en la resolució dels dos Enigmàrius que plantejarà Màrius Serra: un de nivell bàsic pensat per a infants de fins a 14 anys i un altre avançat per als més grans.
Ideada a partir d’una anècdota familiar, “Les aventures de la Napeu” (Estrella Polar) és una nova sèrie infantil, escrita per Màrius Serra i il·lustrada per Roser Calafell, que compta, de moment, amb dos àlbums: “Més vella que l’anar a peu” i “Tot OK”.
“Més vella que la Napeu” és una activitat dissenyada per Màrius Serra i Roser Calafell que La Xarxa de Viles del Llibre de Catalunya (www.viladelllibre.cat) apropa a pobles i ciutats de tot el territori català.

Tags: activitats culturals, activitats infantils, Ajuntament de l'Escala, Alt Empordà, cultura, editorials independents, editors, fira, infants, literatura, llibres, societat

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Fill out this field
Fill out this field
Introduïu una adreça electrònica vàlida.

Notícia anterior
La restauració demana al Govern “un gest de compromís” i sol·licita avançar en la “reobertura progressiva”
Notícia següent
L’Àrea d’Atenció a la Família del Consell Comarcal ofereix un nou servei d’atenció psicològica a gent gran o dependent

Vols estar informat?

Subscriu-te i rebràs les notícies de l’Empordà gratuïtament al teu correu.

Fill out this field
Introduïu una adreça electrònica vàlida.

Catalunya News

Segueix-nos

Instagram

També us pot interessar

Idiomes