Els clients de Bonpreu i Esclat donen 20.619 € a La Fundació Kālida

Catalunya.- Aquest passat mes de febrer, els clients de Bonpreu i Esclat van realitzar 117.520 donacions que han fet possible recaptar 20.619 € per a La Fundació Kālida, a través de l’Arrodoniment Solidari de Worldcoo.

L’import recaptat es destinarà al seu programa de suport psicosocial integral, gratuït i obert a totes les persones amb càncer, els seus familiars i  cuidadors.
El  suport  està  dissenyat  i  implementat  per  un  equip  de  professionals  assistencials  (psicooncòlogues,  infermeres  especialistes  en  suport  oncològic,  treballadores  socials, nutricionistes, fisioterapeutes…) que compten amb la col·laboració permanent de persones voluntàries.
L’aportació a aquesta causa ha estat possible gràcies a tots/es els clients/es que en efectuar el pagament de la seva compra a Bonpreu i Esclat amb targeta bancària, han arrodonit l’import final i han decidit, voluntàriament, fer aquesta donació.
Aquest mes de març les donacions a través de l’Arrodoniment Solidari aniran destinades a la Fundació Ared, entitat que facilita l’accés a la inserció social i laboral de persones en situació d’especial vulnerabilitat, majoritàriament dones, que es troben excloses del sistema social, cultural, polític i econòmic. Situació que s’ha vist agreujada per la crisi sociosanitària de la Covid-19 i que ha potenciat encara més l’escletxa de la desigualtat.

Bon Preu i l’Arrodoniment Solidari
Els supermercats Bonpreu i Esclat ofereixen a tots els clients que paguin amb targeta bancària la possibilitat d’arrodonir l’import final de la seva compra i fer una microdonació a una causa social.
Des de la posada en marxa de l’arrodoniment solidari, el febrer de 2019, els clients de Bonpreu i Esclat ja han donat més d’154 milions d’euros a través de les col·laboracions amb diferents entitats com el Casal dels Infants, la Fundació Oncolliga, Save the Children, la Fundació Catalana Síndrome de Down, la Fundació Impulsa, la Vall d’Hebron Hospital Campus, Creu Roja, AFANOC i IrsiCaixa entre d’altres.
Bon Preu treballa aquesta iniciativa solidària en col·laboració amb Worldcoo, que desenvolupa i implementa canals de recaptació solidària. A través de la pàgina web https://bonpreu.worldcoo.com/ca/ es pot fer seguiment de l’estat dels projectes.

Sobre Worldcoo
Worldcoo és una empresa social que ajuda a les ONG a trobar els recursos econòmics necessaris per impulsar els seus projectes socials i de cooperació arreu del món. A través de l’Arrodoniment Solidari, els comerços poden oferir als seus clients la possibilitat d’arrodonir l’import final de la seva compra i donar els cèntims a una causa social sempre que paguin amb targeta.
La companyia aposta per la innovació, el compromís social i la total transparència dels projectes amb els que col·labora.  Des de la seva creació, ha finançat més de 500 projectes, gràcies a les més de vint milions de donacions que s’han realitzat des de 35 països diferents. Worldcoo forma part del moviment B Corp i compta amb el recolzament de la Comissió Europa per haver format part del seu programa Horizon 2020.

Tags: Bonpreu, càncer, Catalunya, donació, exclusió social, Salut, serveis, societat, solidaritat, vulnerabilitat
Notícia anterior
Dilluns 15 de març s’obren les inscripcions del Casal de Setmana Santa de Roses
Notícia següent
La Regidoria de Serveis Socials de Begur reforça durant la pandèmia la cobertura a infants, adolescents i famílies vulnerables

Vols estar informat?

Subscriu-te i rebràs les notícies de l’Empordà gratuïtament al teu correu.

Fill out this field
Introduïu una adreça electrònica vàlida.

Catalunya News

Segueix-nos

Instagram

També us pot interessar

Idiomes