Els clients de Bonpreu i Esclat donen més de 55.000€ a l’associació AFANOC

Catalunya.- Durant el mes de febrer els clients de Bonpreu i Esclat han realitzat 333.334 donacions que han fet possible recaptar 55.383,18€ per a l’associació AFANOC a través de l’arrodoniment solidari. Aquest import es destinarà íntegrament a millorar la qualitat de vida dels nens/es amb càncer, així com la dels seus germans/es, a través del lleure.

Després de llargs períodes ingressats, les colònies per a nens i nenes amb càncer suposen el primer espai entre iguals, sense el pare o la mare, on hi ha altres infants que han passat la mateixa malaltia. A les colònies es realitzen tallers i activitats on es treballen els valors de convivència i de respecte cap als altres, cap a un mateix i cap al que l’envolta. Així com també es fan dinàmiques perquè els nens i nenes puguin créixer com a persones, aprendre a relacionar-se positivament i conèixer noves maneres d’ocupar el temps d’oci. Durant aquest mes de març les donacions van destinades a la Fundació Talita, amb l’objectiu d’afavorir una millor qualitat de vida dels infants i joves amb discapacitat intel·lectual, oferint una formació en un entorn ordinari que els permeti una inclusió social plena des de l’escola en tots els àmbits.
Els supermercats Bonpreu i Esclat ofereixen a tots els clients que paguin amb targeta bancària la possibilitat d’arrodonir l’import final de la seva compra i fer una microdonació a una causa social. Des de la posada en marxa de l’arrodoniment solidari, el febrer de 2019, els clients de Bonpreu i Esclat ja han donat més de 800.000€ a través de les col·laboracions amb diferents entitats com el Casal dels Infants, la Fundació Oncolliga, l’Associació de Cardiopaties Congènites (aacic), Save the Children, la Fundació Catalana Síndrome de Down, la Fundació Impulsa, la Fundació ACE, la Fundació Amics de la Gent Gran, la Vall d’Hebron Hospital Campus, Creu Roja, Assís Centre d’Acollida i AFANOC.
Bon Preu treballa aquesta iniciativa solidària en col·laboració amb Worldcoo, que desenvolupa i implementa canals de recaptació solidària. A través de la pàgina web https://bonpreu.worldcoo.com/ca/ es pot fer seguiment de l’estat dels projectes.
Tanmateix, els clients reben un codi de donació que es facilita junt amb el tiquet de compra que els permet realitzar qualsevol consulta o gestió relacionada amb el donatiu. Actualment el Grup col·labora amb més de 140 entitats arreu del país fent donacions d’aliments. Més del 90% dels establiments Bonpreu i Esclat disposen d’acords per donar aliments a entitats com Càritas, Creu Roja, serveis socials d’ajuntaments o altres associacions amb l’objectiu de donar setmanalment producte sec i fresc.
Bon Preu és una empresa plenament arrelada al territori on desenvolupa la seva activitat. Per això, contínuament vetlla pel bé comú de la societat establint vincles de cooperació i col·laboració amb diferents entitats solidàries. El compromís del Grup Bon Preu és mantenir el màxim equilibri entre el desenvolupament de la seva activitat, la protecció del medi ambient i la contribució al benestar de la societat.

Tags: AFANOC, Bonpreu, donació, serveis, societat, solidaritat
Notícia anterior
L’estudi d’arquitectes Nieto Sobejano redactarà el projecte bàsic i executiu de reforma i ampliació del Monestir de Sant Feliu de Guíxols, el qual acull el Museu Carmen Thyssen
Notícia següent
Detingut a l’aeroport de Girona quan volia volar a Holanda amb 18,3 quilos de marihuana a l’equipatge

Vols estar informat?

Subscriu-te i rebràs les notícies de l’Empordà gratuïtament al teu correu.

Fill out this field
Introduïu una adreça electrònica vàlida.

Catalunya News

Segueix-nos

Instagram

També us pot interessar

Idiomes