Els establiments hotelers històrics de Palafrugell rebran el Diploma al Mèrit Ciutadà 2022

Palafrugell.- Els establiments hotelers vinculats al sector turístic Palafrugellenc i que han estat regentats pels mateixos vincles familiars durant més de cinquanta anys d’història, han destacat per saber mantenir la tradició dels elements locals al llarg de tots aquests anys.

Per aquest motiu, seran guardonats amb el Diploma al Mèrit Ciutadà 2022.
L’objectiu de concedir el guardó honorífic del Diploma al Mèrit Ciutadà 2022 és distingir enguany a aquells establiments hotelers, en actiu, que al llarg de diverses generacions han ofert un servei de qualitat i personalitzat als seus clients i visitants, tot adaptant-se als canvis en les necessitats turístiques de la ciutadania que s’han anat produint al llarg de la seva trajectòria professional.
Situats als nuclis de Palafrugell, Llafranc, Tamariu i Calella de Palafrugell, al llarg de la seva història han mantingut un equilibri entre la tradició nostrada palafrugellenca i la modernitat de l’adaptació a les noves propostes turístiques del segle XXI.
Els establiments que es proposen per a rebre el guardó d’aquest any 2022 va néixer amb el boom del turisme dels anys 60 i 70 del segle passat, i la gran majoria van obrir les seves portes al voltant d’aquest creixement turístic. Tot i això, hi ha establiments que daten de mitjans dels anys 30, com poden ser el Terramar i Llevant.
D’altra banda, aquest reconeixement també arriba després d’uns anys molt complicats a nivell de la situació econòmica. Tots ells han passat molts d’extrema dificultat durant la pandèmia provocada pel Covid-19 i també ha estat afectats per la duresa dels darrers temporals, com és el cas dels establiments que es trobem a primera línia de mar. Per aquest motiu, el Diploma al Mèrit Ciutadà suposa una mostra del suport al sector per encoratjar-lo a seguir treballant.
Així, els establiments que s’adapten a aquestes característiques i que rebran el guardó aquest any 2022 seran els següents: Hotel Alga; Hotel Casamar; Hotel Garbí; Hotel La Torre; Hotel Llafranch; Hotel Llevant; Hotel Mediterrani; Hotel Port Bo; Hotel Sant Roc; Hotel Tamariu; Hotel Terramar; Hostal La Llagosta i l’Hostal Plaja.

Tags: Ajuntament de Palafrugell, diplomes, hostaleria, hotels, mèrit ciutadà, Palafrugell, reconeixement, societat, turisme
Notícia anterior
“Camins de ronda”, la nova exposició del Museu de la Mediterrània
Notícia següent
El vicepresident de la Diputació Pau Presas visita l’Ajuntament de la Bisbal d’Empordà seguint amb les visites institucional

Vols estar informat?

Subscriu-te i rebràs les notícies de l’Empordà gratuïtament al teu correu.

Fill out this field
Introduïu una adreça electrònica vàlida.

Catalunya News

Segueix-nos

Instagram

També us pot interessar

Idiomes