Els veïns i veïnes de Pals podran continuar estacionant gratuïtament al poble i a la platja

Pals.- Segueix en vigor l’abonament per a persones amb segones residències i treballadores a la vila i, com a novetat,  hi ha la creació d’uns nous abonaments per a visitants.

El proper 1 de juny entren en vigor les zones blava i vermella de la vila i platja de Pals, que s’allargarà fins al 15 de setembre. Les tarifes de la zona blava de la vila i els de la platja de Pals són diferents i els podeu consultar en aquest enllaç.
Pel que fa a les persones residents i que paguin l’Impost de Vehicles de Tracció Mecànica a Pals, les zones blaves seguiran sent gratuïtes en ambdues àrees. Per a les persones amb segona residència i treballadores de Pals podran seguir gaudint d’un abonament de 65 € per a tota la temporada. Per adquirir-lo cal adreçar-se a les dependències de la Policia Local, on es troben les oficines d’ADER, de 14 a 21 hores de dilluns a divendres i dissabtes de 9 a 14 hores. Per a persones amb segones residències caldrà presentar el rebut de l’IBI i per a persones treballadores una còpia del contracte de treball.
Per altra banda, i com a novetat, enguany tota la resta de persones que visiten tant la vila de Pals com la platja podran adquirir uns abonaments per a la zona blava. Els abonaments són els següents:
Abonament d’una setmana (7 dies): 50 €.
Abonament quinzenal (15 dies): 100 €.
Abonament mensual (30 dies): 180 €.
Amb aquests abonaments es pretén  no haver d’estar pendent de l’aplicació per recarregar la durada del temps o no haver de sortir de la platja per fer el pagament a les màquines i, per altra banda, resulta més ecònomic fer-ho d’aquesta manera.
L’adquisió d’aquests abonaments s’ha de fer mitjançant el web de giropark.com o també a través del web de l’Ajuntament de Pals.

Tags: abonament, Ajuntament de Pals, aparcament, estiu, pals, serveis, societat, veïns, zona blava

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Fill out this field
Fill out this field
Introduïu una adreça electrònica vàlida.

Notícia anterior
Instal·lació de noves papereres en punts estratègics amb major afluència de vianants a Roses
Notícia següent
El festival mariner Palamós Terra de Mar proposa la descoberta dels punts d’interès cultural, mediambiental i paisatgístic del municipi

Vols estar informat?

Subscriu-te i rebràs les notícies de l’Empordà gratuïtament al teu correu.

Fill out this field
Introduïu una adreça electrònica vàlida.

Catalunya News

Segueix-nos

Instagram

També us pot interessar

Idiomes