En els últims 6 mesos 36 professionals de SSIBE han iniciat el procés de deshabituació tabàquica amb el Servei de Prevenció

Baix Empordà

Ja fa més de sis mesos que la Direcció va decidir subvencionar al 100% el tractament farmacològic a tots aquells i aquelles professionals fumadores subsidiàries de tractament amb Citisina, que acudissin a la Unitat de Deshabituació del Servei de Prevenció de Riscos.

Per ser candidat a aquest tractament, ha de ser fumador de més de 10 cigarretes al dia o similar, tenir una motivació alta (test de Richmond) i una addicció elevada (test de Fagerstrom), no estar contraindicat el tractament, tenir compromís de seguiment als 7 dies, 20 dies, 35 dies, 3 mesos, 6 mesos i un any com a mínim per part de Salut Laboral , i per últim tenir clar que tant el sistema públic de salut com l’empresa, subvenciona un tractament a l’any i ser treballador de l’entitat.
En aquests 6 mesos,  36 professionals de les empreses del grup SSIB han iniciat el procés de deixar de fumar. El tractament té una durada de 25 dies i el resultat en aquest període ha estat altament reeixit: 15 professionals porten més de 3 mesos sense fumar (7 d’ells més de 6 mesos) i només 5 han patit una recaiguda.

Tags: Baix Empordà, balanç, personal sanitari, Salut, serveis, societat, SSIBE, tabaquisme, tractament

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Fill out this field
Fill out this field
Introduïu una adreça electrònica vàlida.

Notícia anterior
S’inicien els treballs per renovar l’skatepark de la urbanització Puig de Sant Ramon de Forallac
Notícia següent
Un acusat que s’enfronta a 6 anys de presó per abusar de la neboda “en diverses ocasions” a Palafrugell, a judici

Vols estar informat?

Subscriu-te i rebràs les notícies de l’Empordà gratuïtament al teu correu.

Fill out this field
Introduïu una adreça electrònica vàlida.

Catalunya News

Segueix-nos

Instagram

També us pot interessar

Idiomes