En marxa el Dispositiu d’Inserció Laboral de la Bisbal per ajudar a trobar feina

La Bisbal d’Empordà.- Nova posada en marxa del Dispositiu d’Inserció Laboral del programa Treball als Barris. Gestionat per l’Àrea de Promoció i Desenvolupament Local de l’Ajuntament de la Bisbal d’Empordà, el projecte té per objectiu –des de l’any 2010– atendre les persones residents al nucli antic que estan en recerca activa de feina o volen millorar aquesta.

El programa permet dur a terme un itinerari personalitzat que inclou des de la formació instrumental fins a la millora de les competències transversals.
El procés de recerca de feina pot ser quelcom complicat, en el qual les persones que s’hi troben es poden sentir una mica perdudes i sense saber ben bé per on començar. “Sovint és necessari un suport i acompanyament en aquest procés, per tal de millorar aquelles competències necessàries que afavoreixin l’ocupabilitat i garanteixin l’èxit d’inserció laboral”, ha explicat l’alcalde Òscar Aparicio. En aquest sentit, Aparicio ha destacat que “el Dispositiu d’Inserció Laboral ofereix orientació laboral i formativa a aquelles persones que es troben en situació d’atur o que volen fer una millora d’ocupació”.
Algunes de les accions que es duen a terme des del dispositiu són itineraris d’orientació laboral, tallers per dissenyar el currículum, informació sobre els canals de recerca de feina, gestió de les ofertes de la borsa de treball  i formacions professionalitzadores, entre d’altres. Per a més informació es pot contactar al correu electrònic ocupacio@labisbal.cat, al telèfon 617 58 43 37 o dirigir-se a l’edifici de Torre Maria (C/Aigüeta, nº17), de dilluns a divendres de 9 a 14 hores.

Tags: acompanyament, atenció ciutadana, cerca de feina, desenvolupament, inserció laboral, La Bisbal d'Empordà, ocupació, orientació, programa, serveis, societat
Notícia anterior
Pere Barreda presenta “Memòria del govern municipal (1906-2023)” a Castell d’Aro
Notícia següent
L’Oncotrail finançarà un projecte de recerca per al diagnòstic precoç del càncer de pàncrees

Vols estar informat?

Subscriu-te i rebràs les notícies de l’Empordà gratuïtament al teu correu.

Fill out this field
Introduïu una adreça electrònica vàlida.

Catalunya News

Segueix-nos

Instagram

També us pot interessar

Idiomes