Enquesta sobre els fons Next Generation de l’Ajuntament de Begur

Begur.- L’Ajuntament de Begur demana la col·laboració de tots els veïns i veïnes per a respondre al llarg d’aquesta setmana una enquesta telemàtica sobre els fons Next Generation.

Es tracta d’un pas previ que ha de dur a terme el consistori per a poder optar a ser beneficiari d’una línia de subvenció europea per a l’execució d’un projecte de mobilitat sostenible al municipi. En concret, es tracta de la peatonalització de dues vies per tal de disminuir les emissions de CO2: la via que connecta el Pou d’en Canyol amb Esclanyà (d’uns 2,5 km, aproximadament), per tal d’unir els nuclis de Begur i Esclanyà a través d’una via verda, peatonal i adaptada al trànsit de vehicles de dues rodes no contaminants; i el tram que uneix el Pou d’en Canyol i el Mas Rostei (d’uns 400 metres, aproximadament), garantint així la circulació segura de tots els estudiants i famílies que es dirigeixen a la parada d’autobús i també dels residents de la urbanització Residencial Begur que vulguin anar fins al nucli de Begur o d’Esclanyà a través de la via verda ja existent.
L’enquesta és oberta a tota la població i es pot respondre telemàticament clicant en aquest enllaç. El qüestionari es pot respondre fàcilment i de forma ràpida i pràctica en no més de cinc minuts i inclou diferents preguntes relacionades amb la tipologia de vehicle que s’utilitza i amb l’ús particular que se’n fa. Així, les dades recopilades permetran nodrir el projecte amb les aportacions veïnals.

Tags: Ajuntament de Begur, begur, enquesta, fons europeus, participacio ciutadana, projectes, serveis, societat

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Fill out this field
Fill out this field
Introduïu una adreça electrònica vàlida.

Notícia anterior
Palafrugell realitza millores als jocs infantils dels parcs del municipi
Notícia següent
L’Ajuntament de la Bisbal impulsa la línia d’ajut per la implantació de botigues taller amb l’objectiu de captar artesans/es al municipi

Vols estar informat?

Subscriu-te i rebràs les notícies de l’Empordà gratuïtament al teu correu.

Fill out this field
Introduïu una adreça electrònica vàlida.

Catalunya News

Segueix-nos

Instagram

També us pot interessar

Idiomes