Es cancel·len els actes de la Festa Major de Masos de Pals i la Diada de Catalunya

Pals.- Donades les circumstàncies actuals i les darreres recomanacions emeses pel Govern de Catalunya pel que fa a la celebració d’actes que impliquin concentracions de públic, l’equip de govern de l’Ajuntament de Pals ha pres la decisió de cancel·lar els actes previstos per la Festa Major dels Masos de Pals i la Diada que s’havien de celebrar el mes de setembre.

Durant l’estiu s’ha fet un gran esforç per intentar oferir, en la mesura del possible, un seguit d’activitats lúdiques i culturals aplicant amb el màxim rigor, les normes de seguretat exigides.
La voluntat del consistori era seguir aplicant aquesta mateixa premissa pels actes del mes de setembre però malauradament la pandèmia està evolucionant en una direcció que fan recomanable la decisió presa.

Tags: 11 de setembre, Ajuntament de Pals, coronavirus, cultura, Festa Major, Masos de Pals, Salut, suspensió, tradicions

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Fill out this field
Fill out this field
Introduïu una adreça electrònica vàlida.

Notícia anterior
Veuen un control dels Mossos a Llançà, fugen a gran velocitat i els detenen després d’una persecució
Notícia següent
El Govern impulsa el consum de fruita i llet entre els escolars catalans per a una alimentació saludable de la població infantil

Vols estar informat?

Subscriu-te i rebràs les notícies de l’Empordà gratuïtament al teu correu.

Fill out this field
Introduïu una adreça electrònica vàlida.

Catalunya News

Segueix-nos

Instagram

També us pot interessar

Idiomes