Es col·loquen nous bancs i taules al costat de l’Skate Park de Torroella, fruit dels pressupostos participatius

Torroella de Montgrí.- L’Ajuntament de Torroella de Montgrí ja ha col·locat les dues taules i els 4 bancs just al costat del Skate Parc i que formaven part del tercer projecte guanyador dels pressupostos participatius. En aquesta actuació s’hi ha destinat uns 7.000 €.

La necessitat de col·locar taules i bancs a la zona de l’entorn de l’Espai Ter va ser recollida en un dels tallers que es van realitzar a alumnes de l’Institut Montgrí, a la fase de propostes dels pressupostos participatius. Finalment, aquesta inciativa va ser una de les deu propostes que es van portar a votació ciutadana i un dels tres projectes guanyadors.
La voluntat d’aquesta actuació és que els joves usuaris de l’skate park tinguin un espai on poder socialitzar-se mentre practiquen el seu esport preferit.

L’execució dels pressupostos participatius 2022/23 a punt d’enllestir-se
Els tres projectes guanyadors dels pressupostos participatius 2022/23 de Torroella de Montgrí ja encaren la recta final.
L’ inici escolar de Torroella de Montgrí inaugurarà la nova entrada principal de l’escola Guillem de Montgrí, que està situada al sud de les pistes esportives de l’equipament i que aquestes darreres setmanes s’està acabant d’executar. Al projecte s’hi ha invertit 70.000 €.
La compra de material i equipament del nou Espai Jove, situat al Convent de les Clarisses, ja s’ha realitzat també a càrrec dels pressupostos participatius. Els 30.000 € que s’hi han destinat, han servit per comprar mobiliari, ordinadors, tarimes, equips de música, material divers, etc.
La instal.lació dels bancs i taules al costat del skate park també s’ha realitzat durant el mes d’agost d’enguany.
El regidor de Participació Ciutadana, Marc Calvet, ha explicat que “estem molt satisfets de veure com els projectes dels pressupostos participatius s’executen amb celeritat i que la comunitat educativa del Guillem de Montgrí pugui gaudir d’aquesta nova entrada principal de l’equipament, i el jovent pot disposar d’aquest nou Espai Jove equipat i aquest nou espai amb taules i bancs al costat de l’Skate Park”.

Tags: Ajuntament de Torroella de Montgrí, inversions, millores, pressupostos participatius, serveis, skate park, societat, Torroella de Montgrí

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Fill out this field
Fill out this field
Introduïu una adreça electrònica vàlida.

Notícia anterior
Paneque i Lamuà del PSC visiten el Gran Museu de la Màgia de Santa Cristina
Notícia següent
Idiomes i eines digitals, principals temàtiques de l’oferta formativa per a adults del Centre Municipal d’Educació de Palafrugell

Vols estar informat?

Subscriu-te i rebràs les notícies de l’Empordà gratuïtament al teu correu.

Fill out this field
Introduïu una adreça electrònica vàlida.

Catalunya News

Segueix-nos

Instagram

També us pot interessar

Idiomes