Es convoca la 7a edició dels Premis Josep Pallach

Palafrugell.- L’Ajuntament de Palafrugell col·labora amb la la Fundació Josep Pallach, en la convocatòria de la 7a edició del Premi Josep Pallach d’articles periodístics, dotat amb 1.000€. El termini de presentació dels treballs acaba el 31 de gener de 2022 i el veredicte es farà públic al mes de març.

Els articles presentats han de tractar sobre el món de l’educació, entesa des d’una perspectiva transversal, posant de manifest la interacció entre diversos àmbits socials i/o agents educatius. Els textos han d’haver estat publicats entre els anys 2020 i 2021 en qualsevol mitjà de comunicació imprès o digital, i han de ser redactats en català.
Les bases es poden consultar en aquest enllaç: http://www.fundaciopallach.cat/wp-content/uploads/2021/12/Bases-Articles-Periodístics-2021.pdf.
Aquest premi s’engloba dins dels Premis d’Educació Josep Pallach 2020-2021, que inclouen també la XVII edició del premi d’experiències educatives, en el que col·labora l’Ajuntament de Figueres, i el VII premi de narrativa curta juvenil, amb l’Ajuntament de Begur.
D’altra banda, la Fundació Josep Pallach, també ha convocat, per segon any consecutiu, el premi anual “Empreses per l’educació i el compromís social”, adreçat a empreses que apostin pels compromisos amb la feina educadora i la societat. En aquest sentit, la Fundació vol anar un pas més enllà i obrir-se al món empresarial, ja que ho consideren una oportunitat per ampliar el ventall d’influència i trobar noves sinergies.
A diferència dels tres premis ja existents, remunerats, aquesta distinció va néixer l’any passat amb l’objectiu de lliurar tres guardons físics (mirant de repartir pes entre empreses grans, mitjanes i petites) però sense cap compensació econòmica. Les candidatures es podran presentar abans del 31 de gener de 2022, per les mateixes empreses o a proposta de qualsevol persona o entitats. En el jurat, hi han implicat la Generalitat, els sindicats CCOO i UGT i les patronals FOEG i Pimec.

Tags: Ajuntament de Palafrugell, articles, convocatòria, cultura, educacio, Fundació Pallach, periodisme, Premis, societat, transversalitat

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Fill out this field
Fill out this field
Introduïu una adreça electrònica vàlida.

Notícia anterior
Se suspèn la 8a Cursa de Sant Silvestre de la Bisbal d’Empordà
Notícia següent
El 76,2% de la població de Catalunya ja té la pauta completa contra la Covid-19

Vols estar informat?

Subscriu-te i rebràs les notícies de l’Empordà gratuïtament al teu correu.

Fill out this field
Introduïu una adreça electrònica vàlida.

Catalunya News

Segueix-nos

Instagram

També us pot interessar

Idiomes