Es distribueixen més de 4 mil litres d’aigua potable als veïns i veïnes de Foixà, Parlavà, Rupià i Ultramort

Baix Empordà.- El pou d’abastament d’aigua potable de la Mancomunitat de Foixà-Rupià-Parlavà- Ultramort  es va inundar arran del temporal d’aquests dies  i una avaria va deixar des d’ahir sense aigua potable aquests quatre municipis, sense previsió de quan es podrà restablir el servei que presta l’empresa Sorea.

Aquest matí s’ha proveït d’aigua potable a tots els veïns i veïnes gràcies a l’aportació de Creu Roja Palafrugell. En total s’han repartit 3 mil ampolles d’aigua de litre i mig, uns tres litres d’aigua aproximadament per persona, provinents del Magatzem d’Acció Humanitària de la Creu Roja de Catalunya.
Ahir a la tarda ens  van trucar des del Consell Comarcal del Baix Empordà i vam fer les gestions per poder aconseguir les ampolles d’aigua. Aquest matí ja les teníem per poder-les repartir. Ha estat tot molt ràpid. Demà tornarem a portar uns 4 mil 500 litres d’aigua per reforçar les previsions per aquest cap de setmana” ha explicat Florenci Berta, Coordinador de Creu Roja Palafrugell.
Des de Bon Preu de la Bisbal d’Empordà també han fet una donació, en aquest cas d’unes 260 ampolles d’aigua d’un litre i mig.
De seguida que ens van comunicar que quatre municipis de la comarca s’havien quedat sense aigua potable, des del Consell Comarcal ens vam posar en contacte amb diferents empreses per poder trobar una solució al més aviat possible. Ens preocupa la situació i més en ple confinament. Continuarem treballant perquè cap afectat es quedi sense aigua potable. Agraïm profundament tota la feina que han fet amb rapidesa i professionalitat tots els voluntaris” conclou Joan Manel Loureiro, president del Consell Comarcal del Baix Empordà.

Tags: aigua, aigua potable, Baix Empordà, Bonpreu, Consell Comarcal, Creu Roja, inundacions, pluges, serveis, societat, solidaritat
Notícia anterior
La mort d’un pacient al sociosanitari de Palafrugell eleva el total de defuncions a 22
Notícia següent
Prop de 200 persones participen a la Lectura virtual de l’obra de Josep Pla a través de les xarxes socials

Vols estar informat?

Subscriu-te i rebràs les notícies de l’Empordà gratuïtament al teu correu.

Fill out this field
Introduïu una adreça electrònica vàlida.

Catalunya News

Segueix-nos

Instagram

També us pot interessar

Idiomes