Es millora la il·luminació de l’estadi de futbol Palamós-Costa Brava

Palamós.- Aquesta setmana s’han enllestit les tasques d’instal·lació de nova il·luminació per al terreny de joc de l’estadi de futbol Palamós-Costa Brava.

L’actuació s’ha fet en els sis bàculs de 14 metres d’alçada que s’ubiquen en paral·lel a la façana est de l’estadi (zona de general) i damunt del mur que separa aquesta instal·lació esportiva del carrer d’Aragó.
Aquestes torres subjectaven fins ara un total de 6 focus de llum cadascun, 36 en total. Precisament aquestes lluminàries, amb més de 30 anys d’antiguitat, patien avaries de manera continuada i actualment ja no oferien una qualitat i uniformitat lumínica adequada.
Mitjançant el projecte que s’ha executat ara, s’han retirat la totalitat dels 36 focus antics, que han quedat substituïts per 12 nous mòduls (dos per torre), cadascun dels quals contenen 3 focus.
La totalitat d’aquesta instal·lació amb 36 nous projectors, està dotada amb tecnologia Led, i inclou un sistema de control que permet regular aquests focus, seleccionant la intensitat lumínica necessària a cada moment, amb la qual cosa es potencia l’estalvi energètic.
Els treballs realitzats han estat a càrrec d’una empresa especialitzada, i han inclòs també la canalització, fins als quadres elèctrics, dels cables d’alimentació de potència necessaris. El cost global de tota aquesta instal·lació és de 47.821 €.
El projecte d’ubicació de la nova il·luminació als bàculs de l’estadi, no ha afectat els projectors que estan situats a la coberta de tribuna, que en aquest cas es canviaran en una segona fase.

Tags: ajuntament de Palamós, equipaments, estadi, estalvi energètic, il·luminació, instal·lacions, millores, palamós, serveis, societat
Notícia anterior
La Generalitat estrena la campanya “Catalunya, on el vi és cultura” per fomentar-ne el consum
Notícia següent
La UdG inaugura una exposició dedicada a Tom Sharpe per donar a conèixer la figura del novel·lista britànic

Vols estar informat?

Subscriu-te i rebràs les notícies de l’Empordà gratuïtament al teu correu.

Fill out this field
Introduïu una adreça electrònica vàlida.

Catalunya News

Segueix-nos

Instagram

També us pot interessar

Idiomes