Es posa en marxa el “Julivia”, el bus que recorre els principals punts d’interès turístic de Palafrugell

Palafrugell.- A partir del proper divendres, 15 de juliol i fins el 25 de setembre, tornar a posar-se en funcionament el bus “Julivia”.

Com ja és habitual, el bus turístic recorrerà els principals punts d’interès de Palafrugell per facilitar la mobilitat als visitants i vilatans. El “Julivia” bus reforça així el servei en els nuclis costaners, unint Palafrugell amb Tamariu, Llafranc i Calella de Palafrugell i espais emblemàtics turísticament com poden ser el Far de St. Sebastià i Cap Roig. I al mateix temps, no només reforça la mobilitat sinó que suposa una experiència turística molt interessant, ja que ofereix a l’usuari la possibilitat de gaudir del territori i el paisatge natural del municipi.
Una novetat d’enguany és l’activació del servei de venda de tiquets online a través del web de SARFA. Tot i això, els tiquets del bus també es poden comprar a les Oficines de Turisme, a  la taquilla de Sarfa, al càmping Calella de Palafrugell i al mateix bus quan s’hi accedeix.
El bus “Julivia” es posarà en marxa per novè estiu consecutiu, i és possible gràcies a la col·laboració entre l’empresa SARFA, del grup Moventis, i l’Ajuntament de Palafrugell. Cada any son més de 5.000 persones els usuaris que utilitzen aquest servei de transport.
El trajecte complet té una durada aproximada de 90 minuts, amb sortides de l’estació d’autobusos de Palafrugell a les 9.30, 11, 12.30, 16h, 17.30 i 19 hores. Els usuaris poden pujar i baixar del bus tants cops com vulguin durant el dia de validesa del bitllet. Com ja és habitual, el servei es farà en un autobús descapotable de 34 places més el conductor (amb possibilitat de 29 places, més 1 persona amb mobilitat reduïda).
El preu del Julivia bus pels adults (més de 12 anys) és de 6,50 € per a un dia. Per als usuaris de 4 a 12 anys el bitllet costa 3 € (1 dia), i els menors de 4 anys no paguen.
El servei té com a objectiu millorar la mobilitat amb transport públic entre els nuclis costaners i la vila, dinamitzant els recursos territorials turístics i, així, minimitzar el volum de vehicles privats als nuclis costaners. Alhora es pretén que sigui un recurs turístic més, dins l’oferta del municipi.

Tags: Ajuntament de Palafrugell, autobús, cultura patrimoni, estiu, julivia bus, platges, promoció econòmica, serveis, societat, temporada turística, transport, turisme

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Fill out this field
Fill out this field
Introduïu una adreça electrònica vàlida.

Notícia anterior
Aquest dissabte arrenca el “Cançó de Taverna 2022” de Sant Feliu de Guíxols
Notícia següent
Commemoració dels 100 anys del naixement del Dr. Miquel Oliva a Ullastret

Vols estar informat?

Subscriu-te i rebràs les notícies de l’Empordà gratuïtament al teu correu.

Fill out this field
Introduïu una adreça electrònica vàlida.

Catalunya News

Segueix-nos

Instagram

També us pot interessar

Idiomes