Es presenta el Festival Classic Pals 2024

Pals

Aquest passat divendres s’ha presentat el cartell de la tercera edició del Festival Clàssic Pals. Es portaran a terme 4 concerts amb artistes nacionals i internacionals de la música clàssica a l’Església de Sant Pere de Pals.

A més, el festival d’enguany manté la programació lligada a la Schubertiada, que va iniciar-se en la passada edició.
La inauguració del Festival d’enguany es farà l’11 d’agost a les 21 hores amb l’espectacle líric teatral “La mort de Violeta” amb les veus de Laura Coll, Pepe Hannan, Xavi Vilalta, M. Àngels Puig, David Granato i Federico Figueroa. Aquest espectacle líric està lligat a la novel·la La Dama de les Camèlies i la òpera de La Traviata. Una proposta innovadora on es barreja la dramatúrgia i la música per acostar el públic poc acostumat a l’òpera als moments musicals més emblemàtics d’aquesta peça operística. Aquesta obra ja es va estrenar al Teatro Madrid.
El segon concert que acollirà el festival és el que està lligat a la Schubertiada, amb Adelphi Quartet, que es farà el 13 d’agost a les 21 hores. Seran Maxime Michaluk, Esther Agustí, Adam Newman i Nepomuk Breun els encarregats de fer-nos gaudir d’aquest tastet de la Scubertiada. El tercer concert del Festival Clàssic Pals, que es farà el 18 d’agost a les 21 hores, serà el concert de flauta i piano amb Elisabeth Franch i José Enrique Bagaría.
Finalment, la proposta de música clàssica acabarà amb el recital de piano impulsat per l’artista i directora del mateix festival, Emma Stratton, el 25 d’agost a les 21 hores.
El preu de les entrades oscil·la entre els 10 i els 15 euros, segons l’espectacle que es vulgui veure si es compren de manera prèvia a través de codetickets. El Festival Clàssic Pals està coorganitzat per l’Associació Cultural i l’Ajuntament de Pals.

Tags: Ajuntament de Pals, concerts, cultura, festival, música clàssica, pals, presentacio, societat

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Fill out this field
Fill out this field
Introduïu una adreça electrònica vàlida.

Notícia anterior
CCOO es presenta com a part a la Inspecció de Treball a la investigació per la mort del treballador a Sa Riera de Begur
Notícia següent
Dimecres es posen a la venda les entrades de la Cantada d’Havaneres de Calella de Palafrugell

Vols estar informat?

Subscriu-te i rebràs les notícies de l’Empordà gratuïtament al teu correu.

Fill out this field
Introduïu una adreça electrònica vàlida.

Catalunya News

Segueix-nos

Instagram

També us pot interessar

Idiomes