Es substitueix tota la coberta de la nau que acull les carrosses del carnaval de Palamós

Palamós.- Aquesta setmana han quedat enllestides les tasques de substitució de tota la coberta de la nau que acull les carrosses del carnaval de Palamós.

L’equipament es troba situat al costat del Pavelló Municipal d’Esports de Palamós, en un espai proper a una zona arbrada on, abans de l’estiu passat, es va produir un petit incendi que va afectar tot el sostre, en generar-se espurnes que es van escampar per la coberta de lona, ocasionant molts forats.
Una empresa especialitzada ha dut a terme les tasques de substitució de tota la coberta que té una superfície global de 1.225 m2. El cost d’aquests treballs ha estat de 34.200 €.
L’Ajuntament de Palamós també ha realitzat el desbrossament i la neteja de l’espai de matolls i canyís que envolta part del perímetre d’aquest equipament, amb l’objectiu d’evitar de nou el risc per incendis.
Actualment, es treballa per continuar fent millores a la nau, i amb aquest propòsit es té previst actuar ben aviat en l’arranjament de les portes i el reforç de la il·luminació interior d’aquest equipament.
La nau que acull les carrosses del carnaval de Palamós va ser ubicada en aquest espai l’any 2010, i té una superfície interior diàfana de 1.225m², distribuïts en un format de 35x35m.

Tags: ajuntament de Palamós, carnaval, carrossaires, cobertes, equipaments, magatzem, millores, nau, palamós, serveis, societat

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Fill out this field
Fill out this field
Introduïu una adreça electrònica vàlida.

Notícia anterior
Un estudi sobre l’efecte de l’extracció del suro i l’estat hídric de l’alzina surera guanya el XXXII guardó Joan Xirgo dels Premis Les Gavarres 2022
Notícia següent
L’Ajuntament de Sant Feliu instal·larà un nou semàfor a la carretera de Girona

Vols estar informat?

Subscriu-te i rebràs les notícies de l’Empordà gratuïtament al teu correu.

Fill out this field
Introduïu una adreça electrònica vàlida.

Catalunya News

Segueix-nos

Instagram

També us pot interessar

Idiomes