EurILCA Master 2024 -XVI Trofeu Calella de Palafrugell – Memorial Pitus Jiménez

Palafrugell.- A menys d’un mes d’iniciar-se l’EurILCA Màster 2024 XVI Trofeu Calella de Palafrugell – Memorial Pitus Jiménez, més de noranta de regatistes s’han inscrit a la clàssica prova de l’ILCA Màster europeu que es disputarà en aigües de Calella de Palafrugell.

Amb el bon ritme d’inscripcions, s’espera tornar a superar el centenar de participants. Fins ara destaquen en nombre de participació: 22 espanyols, 16 francesos, 10 de Gran Bretanya i Holanda i Suïssa amb 8 navegants inscrits. Destacar també, la consolidació de la flota irlandesa, amb cinc regatistes o la participació italiana, cada cop més fidel a la regata de Calella de Palafrugell, amb quatre màsters. Les inscripcions van a bon ritme, cosa que apunta que aquesta edició tornarà a ser nombrosa i d’alt nivell esportiu.
Dins de la flota francesa trobem coneguts regatistes com Laurent Vigo, fidel a la prova des dels seus inicis, Pierrick Amizet vencedor en diverses vegades i Bruno Peiron. També hi participaran llegendes de la vela britànica, com Ian Rawet i Tim Law, l’holandès Cesar Sierhuis i l’italià Lorenzo Cerretelli vencedor la passada edició a la categoria ILCA7.
Portugal ve representat per dues llegendes portugueses, Manuel Champalimaud i Fidel Granja. També es comptarà en aquesta edició amb la presència dels nord-americans Walt Spevak i Jacques Kerrest. La representació nòrdica destaca amb el suec Micael Lundgren i els finesos Jukka Roiha i Robert Ronnback.
Un cop més els representants espanyols a la regata més nombrosa de tot el circuit, compta amb una llista de regatistes preinscrits com Xavier Boluda, el legend Miquel Álvarez, el navarrès Mikel Vazquez, el basc Jokin Letamendia, els germans Javier Echavarri i Carlos Echavarri, el càntabre Mario Morillo, els olímpics José Maria van der Ploeg, José Luís Doreste o les dones Silvia Ravetllat i Marta Vilarasau.
En les seves 16 edicions, aquesta regata internacional per a màsters organitzada pel Club Vela Calella, ha esdevingut una cita ineludible del calendari de la classe ILCA, que reuneix cada any les figures més destacades del panorama europeu i internacional.

Tags: Calella de Palafrugell, competició, esport, regata, societat, vela

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Fill out this field
Fill out this field
Introduïu una adreça electrònica vàlida.

Notícia anterior
El Govern ha invertit més de 80 M€ en la millora dels centres de salut de la Regió Sanitària de Girona des del 2021

Vols estar informat?

Subscriu-te i rebràs les notícies de l’Empordà gratuïtament al teu correu.

Fill out this field
Introduïu una adreça electrònica vàlida.

Catalunya News

Segueix-nos

Instagram

També us pot interessar

Idiomes