Expulsen al Marroc dos lladres multireincidents que vivien en una casa ocupada de Palafrugell

Palafrugell (ACN).- La Policia Nacional ha tramitat l’expulsió al Marroc de dos lladres multireincidents que vivien en una casa ocupada a Palafrugell.

La policia va rebre queixes dels dos homes que vivien en aquesta casa ocupada i la seva relació amb diversos robatoris i disturbis a la zona. A més, els veïns asseguren que els generaven malestar i sensació d’inseguretat. Després de revisar la documentació, la policia va veure que els dos joves no tenien papers i estaven essent investigats judicialment per diferents delictes contra el patrimoni. De fet, acumulaven més de vint detencions per robatoris amb violència i intimidació receptació i robatori amb força que havien fet en diferents punts de Catalunya.
Arran dels fets, els agents de la Policia Nacional van començar les gestions per tramitar l’expulsió preferent dels dos homes al Marroc. Després que la Subedelegació del govern espanyol aprovés els expedients, els agents del cos van anar a localitzar els homes amb l’ajuda de la Policia Local de Palafrugell. Després, els van ingressar el en Centre d’Internament d’Estrangers de Barcelona fins que acabés la tramitació del procés d’expulsió. Finalment, els dos homes van ser traslladats al seu país d’origen en un vol acompanyat per una escolta policial de la comissaria de la Policia Nacional de Sant Feliu de Guíxols (Baix Empordà) per garantir que no es produïen incidents.

Tags: expulsió, lladres, Palafrugell, pisos ocupats, Policia Nacional, reincident, serveis, societat, successos
Notícia anterior
L’Ajuntament de Palamós atorga els ajuts per al foment de l’obertura de nous negocis en els locals buits, i ja es prepara la nova convocatòria
Notícia següent
“La Costa Brava: un conservatori d’espècies, paratges i hàbitats amenaçats”: SOS Costa Brava inicia un projecte d’educació ambiental dirigit a alumnes d’ESO

Vols estar informat?

Subscriu-te i rebràs les notícies de l’Empordà gratuïtament al teu correu.

Fill out this field
Introduïu una adreça electrònica vàlida.

Catalunya News

Segueix-nos

Instagram

També us pot interessar

Idiomes