Festa de Sant Baldiri a Solius

Santa Cristina d’Aro.- El proper cap de setmana Solius acollirà una nova edició de la tradicional Festa de Sant Baldiri.

Els actes començaran el dissabte 21 a les 19 hores al Mas Pla amb la “La crisi alimentària durant la guerra civil. El cas dels refugiats”, a càrrec del Dr. Carles Hervàs, amb presentació del Dr. Xavier Sierra, president del Patronat del Museu d’Història de la Medicina a Catalunya, i Jordi Gaitx, arxiver.
Diumenge 22 serà el dia central de la festa, amb Missa solemne a les 10 hores al Monestir de Solius i la sortida de descoberta “El patrimoni de Solius: Sancte Agnetis, Remences i Sepulcres”, una visita guiada circular de2km per conèixer la història que amaguen el Castell de Solius i la Cova dels Moros. El preu és de 3€/persona (menors de 12 anys gratuït) i cal reservar prèviament a https://entradas.codetickets.com/entradas/descoberta-del-patrimoni:-el-patrimoni-de-solius:-sancte-agn/26843/santa-cristina-aro-turisme/online.
A la mateixa hora tindrà lloc ½ audició de sardanes amb La Principal de Banyoles i en acabar hi haurà un aperitiu per tothom.

Tags: cultura patrimoni, festa, missa, monestir, Santa Cristina d'Aro, sardanes, societat, Solius, visites guiades

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Fill out this field
Fill out this field
Introduïu una adreça electrònica vàlida.

Notícia anterior
Nova visita guiada a Sant Feliu: “Les plantes de la ratafia – Itinerari de Natura”
Notícia següent
L’alcalde de Dénia visita Palamós per conèixer els projectes del municipi vinculats a la promoció del producte pesquer local

Vols estar informat?

Subscriu-te i rebràs les notícies de l’Empordà gratuïtament al teu correu.

Fill out this field
Introduïu una adreça electrònica vàlida.

Catalunya News

Segueix-nos

Instagram

També us pot interessar

Idiomes