Final de l’exposició de Joaquim Chancho i nova projecció del mapping a L’Escala

L’Escala.- El proper 6 de novembre es faran diversos actes de cloenda de l’exposició “Una mirada compartida, Joan Puig Guillot i Joaquim Chancho”, que es va inaugurar durant la Festa Major.

Aquests actes inclouen una conferència i una nova projecció a la façana de l’església del mapping de video dansa que es va estrenar al mes de setembre.
L’exposició que va donar el tret de sortida a la Festa Major de l’Escala permet mostrar al públic part del fons Puig Guillot, llegat aquest any a l’Ajuntament de l’Escala per Joan Puig Guillot (L’Escala, 1929 – L’Ametlla del Vallès, 2020). Aquesta primera exposició del fons se centra concretament en obres de Joaquim Chancho, que també van servir de fil conductor d’un espectacle de videodansa que es va estrenar per la Festa. Ara, coincidint amb els actes de cloenda de l’exposició, el públic té una nova oportunitat de poder veure aquest mapping projectat a la façana de l’església de l’Escala, combinat amb una coreografia de Toni Mira i Lila Ribera.
Els actes de cloenda es fan el dia 6 de novembre, començant amb una conferència (19 hores, Alfolí de la Sal) a càrrec de Mariona Seguranyes, historiadora de l’Art, doctora en Humanitats i responsable de la catalogació de la col·lecció Joan Puig Guillot. “La col·lecció de Joan Puig Guillot, entre la sensibilitat i l’experimentació pictòrica” és el nom d’aquesta conferència.
A partir de les 21 hores, a la plaça de l’església, es farà la projecció del mapping de video dansa “Pinzellades en moviment”.
El fons Puig Guillot està format per 226 obres i és gestionat actualment per l’Ajuntament de l’Escala i la Fundació Vila Casas, amb qui es va signar un conveni per a la conservació, custodia i difusió de la col·lecció.
Del conjunt d’obres, una seixantena pertanyen a l’artista Joaquim Chancho (Riudoms, 1943), un dels principals exponents de l’abstracció europea d’avui.

Tags: Ajuntament de l'Escala, Alt Empordà, art contemporani, conferència, cultura, exposició temporal, mapping, pintura, societat

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Fill out this field
Fill out this field
Introduïu una adreça electrònica vàlida.

Notícia anterior
S’inaugura a la plaça del Port Bo de Calella una placa que recorda la figura de Càstor Pérez
Notícia següent
Les escoles, entitats i agents educatius de Begur i Esclanyà se sumen al projecte “Passaport Edunauta”

Vols estar informat?

Subscriu-te i rebràs les notícies de l’Empordà gratuïtament al teu correu.

Fill out this field
Introduïu una adreça electrònica vàlida.

Catalunya News

Segueix-nos

Instagram

També us pot interessar

Idiomes