Fins al 6 de novembre, exposició “Còmics” a Begur

Begur.- Des del passat 18 d’octubre i fins al pròxim 6 de novembre la Sala d’Exposicions de les Escoles Velles Centre Cultural acull l’exposició “Còmics”, una mostra itinerant de còmic infantil i juvenil impulsada pel Servei de Biblioteques de la Diputació de Girona, en col·laboració amb l’Oficina de Difusió.

L’objectiu d’aquest projecte és fomentar el gust per la lectura i donar a conèixer la riquesa i els beneficis dels còmics infantils i juvenils a tots aquells espais expositius de les comarques gironines, especialment els ubicats a les biblioteques, que tinguin interès en acollir-la.
L’exposició “Còmics” es construeix mitjançant un recorregut visual a través dels plafons de quatre estructures amb informació a dues cares, alguns amb elements interactius amb els quals els visitants poden interactuar, i que es basa en el coneixement de les novel·les gràfiques, els orígens, la historia i les diferents parts i temàtiques que poden tractar. I finalitza amb la mostra de còmics que s’han portat a la pantalla. Alguns plafons, a més, tenen lleixes amb còmics que es poden consultar.

Tags: begur, còmics, cultura, Diputacio Girona, exposició temporal, foment, infants, joventut, lectura, societat
Notícia anterior
La proximitat i la sostenibilitat, el que més valoren els clients dels mercats ambulants de Catalunya
Notícia següent
Taller de gravat de segells i estampació de postals nadalenques al Punt de Trobada per a la Gent Gran de la Bisbal

Vols estar informat?

Subscriu-te i rebràs les notícies de l’Empordà gratuïtament al teu correu.

Fill out this field
Introduïu una adreça electrònica vàlida.

Catalunya News

Segueix-nos

Instagram

També us pot interessar

Idiomes