Gran èxit de les classes de ioga a les platges de Sant Feliu de Guíxols

Sant Feliu de Guíxols.- Gran participació, un any més, en les classes de ioga a la platja gran de Sant Feliu que han finalitzat aquest dijous 3 setembre.

Aquest any, per primera vegada, s’han impartit també a la platja de Sant Pol. Les sessions, gratuïtes, han anat a càrrec de l’Espai Ganesha de Sant Feliu.
La regidora de Turisme, Núria Cucharero, comenta que aquestes sessions ja estan “totalment consolidades a la ciutat, cada any tenen moltíssimes persones que hi van” i que enguany, “malgrat la Covid, s’han pogut continuar fent amb totes les mesures de seguretat i la gent hi ha continuat sent fidel“. La regidora ha recordat que “seguint amb totes les mesures de seguretat, veiem que totes les activitats, amb esforç, es poden tirar endavant”.
Cesc Quílez, de l’Espai Ganesha, ha destacat que aquest any “sense esperar-ho, ha estat el millor any”, amb algunes classes que han arribat fins a les 100 persones, mantenint en tot moment les distàncies i mesures de seguretat necessàries. També ha destacat que “donades les circumstàncies, el fet que hi haguessin més de 100 persones, ha estat una lliçó per tots, perquè la gent venia de manera molt cívica, molt prudent”.
Sobre l’estrena de les classes a la platja de Sant Pol, ha afirmat que la valoració és “fantàstica”, arribant a la setantena de participants. Finalment ha volgut destacar que aquestes classes de ioga són “per a tothom, no és un ioga exclusiu per gent molt flexible o que faci esport”.

Tags: esports, ioga, platges, Salut, Sant Feliu de Guíxols, serveis, societat

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Fill out this field
Fill out this field
Introduïu una adreça electrònica vàlida.

Notícia anterior
La policia alerta d’una estafa amb una suposada desinfecció del domicili
Notícia següent
Palamós obre dissabte la programació d’activitats “Setembre popular” amb el tradicional romiatge al santuari de la Mare de Déu de Bell-lloc

Vols estar informat?

Subscriu-te i rebràs les notícies de l’Empordà gratuïtament al teu correu.

Fill out this field
Introduïu una adreça electrònica vàlida.

Catalunya News

Segueix-nos

Instagram

També us pot interessar

Idiomes