Guitart Hotels, Med Playa i Aromar Hotel guanyen el premi Hotels & Tourism de CaixaBank a Catalunya

Empordà.- Les empreses Guitart Hotels, Med Playa i Aromar Hotel han estat les guanyadores de la fase regional dels premis Hotels & Tourism de CaixaBank a Catalunya en les categories de “Millor establiment hoteler”, “Innovació turística” i “Responsabilitat Social Corporativa”, respectivament.

CaixaBank, entitat financera de referència en el sector hoteler i turístic, ha convocat la primera edició del premi CaixaBank Hotels & Tourism que reconeix la innovació, sostenibilitat i RSC de les empreses turístiques a tot el país.
Després d’analitzar les característiques dels diferents projectes i iniciatives presentades, s’han seleccionat aquestes tres companyies del sector turístic i hoteler català com a les millors en les categories d’Innovació, millor projecte en Responsabilitat Corporativa i millor empresa del sector.
Aromar Hotel, companyia amb establiments hotelers, apartaments i restaurants a la Costa Brava, ha estat seleccionada com a millor empresa en la categoria de “Millor Establiment Hoteler”, que ha valorat l’originalitat del projecte, el disseny innovador i l’impacte en la destinació. El jurat ha volgut destacar el gran canvi que ha sofert l’establiment, posicionant a l’hotel Aromar com una aposta molt forta per la renovació i posicionament de l’oferta hotelera de Costa Brava Centre.

 

Med Playa Grup, ha guanyat el premi a la Innovació turística per la novetat i originalitat de la tecnologia aplicada al seu model de negoci, establint un sistema per preveure les possibles caigudes en les reserves.
Guitart Hotels, finalment, ha estat guardonada amb el premi a la “Responsabilitat Social Corporativa (RSC)” que valora la sostenibilitat, el respecte mediambiental i la sensibilitat social del projecte, empresa o grup.

Tags: Associació d’Empresaris de Castell-Platja d’Aro i S’Agaró, Castell-Platja d’Aro, comerç, costa brava, turisme

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Fill out this field
Fill out this field
Introduïu una adreça electrònica vàlida.

Notícia anterior
Un tast de la col·lecció de Sergio Sabini a l’espai “El Forn” del Terracotta Museu de La Bisbal
Notícia següent
Agricultura publica els preus de referència de poma i pera de l’Observatori Agroalimentari de Preus de Catalunya

Vols estar informat?

Subscriu-te i rebràs les notícies de l’Empordà gratuïtament al teu correu.

Fill out this field
Introduïu una adreça electrònica vàlida.

Catalunya News

Segueix-nos

Instagram

També us pot interessar

Idiomes