II Jornada de Recerca Etnològica de la Costa Brava

Baix Empordà.- El Museu d’Història de Sant Feliu de Guíxols, el Museu de la Pesca de Palamós i el Museu de la Mediterrània de Torroella de Montgrí organitzen la II Jornada de Recerca Etnològica de la Costa Brava.

La iniciativa tindrà lloc dissabte, 14 de novembre, a través d’Internet. En concret, es podrà seguir en streaming pel canal de YouTube del Museu de la Pesca.
La trobada posarà en comú i donarà visibilitat a diversos projectes de recerca vinculats a l’etnologia en l’àmbit de la Costa Brava. La voluntat és crear una xarxa de persones i institucions que doni a conèixer la investigació que s’està fent a la demarcació, dins i fora de la disciplina acadèmica.
La II Jornada de Recerca Etnològica de la Costa Brava s’engloba dins del cicle Cultura Viva, una proposta que impulsa l’Observatori del Patrimoni Etnològic i Immaterial. L’objectiu global de la iniciativa és comunicar els resultats de les recerques científiques sobre temes etnològics fetes a Catalunya.
La programació arrencarà a partir de les 11 hores del matí i estarà dirigida per Miquel Martí, director del Museu de la Pesca. Un dels ponents serà el ganxó Jaume Garcia, l’autor del projecte “Històries dels anys seixanta i que recull una seixantena d’històries personals sobre locals d’oci de Sant Feliu de Guíxols”. La dissertació de Garcia està organitzada pel Museu d’Història de la població guixolenca.
Podeu consultar tota la programació de la II Jornada de Recerca Etnològica de la Costa Brava clicant en aquest enllaç.

Tags: Baix Empordà, cultura patrimoni, historia, jornades, Museu d’Història de Sant Feliu de Guíxols, Museu de la Mediterrània, Museu de la Pesca, patrimoni etnològic, societat, streaming, xarxes socials

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Fill out this field
Fill out this field
Introduïu una adreça electrònica vàlida.

Notícia anterior
La Diputació de Girona, al costat dels joves esportistes de la demarcació
Notícia següent
El Centre Tramuntana de Palafrugell disposa d’un projecte de Realitat Virtual com a teràpia

Vols estar informat?

Subscriu-te i rebràs les notícies de l’Empordà gratuïtament al teu correu.

Fill out this field
Introduïu una adreça electrònica vàlida.

Catalunya News

Segueix-nos

Instagram

També us pot interessar

Idiomes