II Saló dels Oficis i les Professions al Baix Empordà

Palafrugell.- L’Espai la Bòbila de Palafrugell acull el proper dijous 29 de febrer i divendres 1 de març la segona edició del Saló dels Oficis i les Professions amb la col·laboració d’FP Baix Empordà. L’objectiu és potenciar la formació i l’ocupació de qualitat entre la població.

El Saló posa el focus en visualitzar i dignificar els oficis, fer front al repte del relleu generacional i a més, ofereix recursos d’orientació per tal d’oferir suport a les persones participants a l’hora de prendre una decisió en relació al seu itinerari formatiu i laboral.
Està previst aculli alumnat de 4t d’ESO, batxillerats i cicles formatius dels centres d’educació secundària d’arreu de la comarca i persones provinents dels 36 municipis del Baix Empordà, així com empreses, gremis i institucions públiques. També s’hi podrà trobar la representació de 21 famílies professionals d’FP i dels Certificats de Professionalitat que s’oferten a la comarca.
L’edició d’enguany està organitzada pel Consell Comarcal del Baix Empordà, amb col·laboració d’FP Baix Empordà, l’Ajuntament de Palafrugell i la Cambra de Comerç de Palamós. Altres entitats col·laboradores són els Ajuntaments de la comarca, les Oficines de Treball del Servei d’Ocupació de Catalunya, Gremis, així com els centres que ofereixen Certificats de Professionalitat i que reforçaran els recursos oferts a les persones per potenciar el seu itinerari personal, formatiu i laboral.
En aquesta edició, el Saló també obrirà les portes el dia 29 a la tarda, de 16 a 18 hores, on a banda dels estands i tenir la possibilitat de rebre assessorament es podrà participar a la xerrada dirigida a famílies “I tu, què vols ser de gran?”, que té per objectiu oferir recursos i acompanyar a les famílies en el procés de presa de decisions de les seves filles i fills en relació a la tria del seu itinerari formatiu.

Tags: Baix Empordà, Consell Comarcal, formació, ocupació, oficis, Palafrugell, professionalització, promoció econòmica, saló, serveis, societat, treball
Notícia anterior
Feines de millora i manteniment al passeig del Mar de Palamós
Notícia següent
El busseig d’esbarjo genera un volum de negoci anual de 37,5 milions d’euros, segons un estudi d’Acció Climàtica

Vols estar informat?

Subscriu-te i rebràs les notícies de l’Empordà gratuïtament al teu correu.

Fill out this field
Introduïu una adreça electrònica vàlida.

Catalunya News

Segueix-nos

Instagram

També us pot interessar

Idiomes