Inauguració de Monalisi Tot Art Galeria a Palamós

Lluís Puig, Patricia Sarrias i Isabel Castro. Imatges: Jeffrey Brandsma (fotògraf)

Mònica Planas Esteve (Llicenciada en Comunicació Audiovisual)

Palamós.- El passat dia 5 de maig es va inaugurar al carrer Sant Antoni, 2 de Palamós l’associació cultural sense ànim de lucre Monalisi, que neix amb la missió d’oferir als artistes de la zona un lloc on exposar i vendre les seves obres.

La seva presidenta, la mecenes Isabel Castro Martínez, sòcia del Cercle Artístic de Palamós, va detectar la manca d’un local d’exposició i venda d’obres que donés visibilitat als creadors de l’Empordà i rodalies. Compartint les seves inquietuds amb Patrícia Sarrias Prat, tresorera de Monalisi, van començar a donar veus per contactar amb més artistes interessats en mobilitzar el teixit cultural artístic de Palamós, entre ells, Mònica Planas Esteve, secretària de l’entitat i José Urbano Fernández i Elena Santamaria Fernández, vocals de l’associació.

Joaquim Comes

Seguint les premisses del moviment “Arts & Crafts”, Monalisi Tot Art Galeria desitja promocionar i difondre les tendències artístiques actuals de Palamós i rodalies en totes les seves expressions, des de la pintura i escultura fins la fotografia i tota mena d’artesania. Així mateix, l’associació pretén esdevenir un punt de trobada i d’intercanvi entre creadors consagrats i nous talents, fomentant les sinèrgies i el diàleg.
L’obertura de l’espai es va celebrar amb l’exposició del reconegut mestre paisatgista Joaquim Comes titulada “L’eloqüència estremida de la llum i del color”. L’artista palamosí,  soci honorífic de Monalisi , ens proposa un bany de llum i color a la sala noble de la galeria. La resta de l’espai està destinat a exposar una selecció d’obres dels socis de l’entitat. La mostra es podrà visitar durant el mes de maig els dijous, divendres i dissabtes de les cinc de la tarda fins a dos quarts de nou.
Monalisi proposa una programació artística per a tot l’any. El proper mes de juny organitzarà l’exposició col·lectiva “Música i pintura” en el “Dia Internacional de la música”, el 21 de juny el vernissatge estarà acompanyat pel concert del grup “Jazzed Up”.

Tags: art contemporani, artistes locals, cultura, inauguració, palamós, pintura, societat

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Fill out this field
Fill out this field
Introduïu una adreça electrònica vàlida.

Notícia anterior
La Festa Major de Cruïlles proposa un ampli ventall d’activitats per a tots els públics
Notícia següent
SOS Costa Brava engega la campanya “No votis totxo, vota natura” dirigida a les eleccions municipals

Vols estar informat?

Subscriu-te i rebràs les notícies de l’Empordà gratuïtament al teu correu.

Fill out this field
Introduïu una adreça electrònica vàlida.

Catalunya News

Segueix-nos

Instagram

També us pot interessar

Idiomes