Inici de la temporada nàutica a Torroella de Montgrí – L’Estartit

Torroella de Montgrí.- Les empreses dedicades a la nàutica d’esbarjo han començat a estar operatives durant les darreres setmanes, especialment gràcies a que hi ha hagut moltes escoles que han escollit la destinació per gaudir d’unes colònies de fi de curs, o per passar un dia realitzant diferents activitats nàutiques.

Durant les darreres setmanes, l’Estació Nàutica ha assistit a diferents esdeveniments promocionals amb agències de viatges i públic final, en els que ha pogut constatar que les previsions d’una bona temporada turística són reals. Totes les persones amb qui s’hatingut ocasió de parlar han manifestat molt interès per la destinació i la pràctica d’esports nàutics.
El fet que la majoria d’activitats es duguin a terme a l’aire lliure incideix molt a l’hora d’escollir, ja que malgrat les restriccions són gairebé inexistents, els clients prefereixen mantenir distàncies i realitzar les activitats en grups petits.
A Torroella de Montgrí i l’Estartit és possible la pràctica de tota mena d’esports nàutics, adaptats a totes les edats i nivells i dins l’entorn immillorable del Parc Natural del Montgrí, les illes Medes i el Baix Ter.

Tags: destinació, dinamització del comerç, Estació Nàutica L'Estartit, Estartit, estiu, Parc Natural de Montgrí, promoció econòmica, sector nàutic, serveis, societat, temporada turística, Torroella de Montgrí, turisme

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Fill out this field
Fill out this field
Introduïu una adreça electrònica vàlida.

Notícia anterior
La Diputació de Girona amplia a tota la demarcació la línia de subvencions per afavorir les bones pràctiques agràries
Notícia següent
La Fira de Circ al Carrer de la Bisbal estrena nou web i ja s’hi pot consultar la programació de la seva 27a edició

Vols estar informat?

Subscriu-te i rebràs les notícies de l’Empordà gratuïtament al teu correu.

Fill out this field
Introduïu una adreça electrònica vàlida.

Catalunya News

Segueix-nos

Instagram

També us pot interessar

Idiomes