Inici de les visites guiades a l’exposició “L’aventura de col·leccionar: Joan J. Puig, una immersió en l’art contemporani” de Palamós

Palamós.- L’Àrea de Cultura de l’Ajuntament de Palamós iniciarà aquest dissabte 29 de gener, les visites guiades gratuïtes a l’exposició “L’aventura de col·leccionar: Joan J. Puig, una immersió en l’art contemporani”, que es va inaugurar el passat 14 de gener a l’equipament cultural i patrimonial de la Capella del Carme.

Aquesta visita començarà a les 19 hores, i serà a càrrec de guies culturals que mostraran la vintena d’obres, entre pintures, escultures i litografies, que formen part d’aquesta exposició, mitjançant les quals s’ofereix al públic visitant, l’oportunitat de conèixer alguns dels artistes més rellevants dels segles XX i XXI.
Les persones interessades a poder participar de la visita guiada, cal que abans facin reserva de localitat mitjançant el web www.lagorga.cat.
Aquesta serà la primera de les tres visites guiades que s’han programat a l’exposició “L’aventura de col·leccionar: Joan J. Puig, una immersió en l’art contemporani”. Les dues següents tindran lloc el diumenge 13 de febrer, a les 12 hores; i el dissabte 12 de març, a les 19 hores.
L’Àrea de Cultura de l’Ajuntament de Palamós també ha preparat dossiers pedagògics de l’exposició adreçats als alumnes de primària i secundària que durant aquests dies visitin la mostra artística.

L’exposició
El palamosí Joan J. Puig ha cedit més d’una vintena d’obres per a la creació d’aquesta exposició, totes elles fruit del col·leccionisme. Aquestes obres s’exposen per primera vegada al públic, i mostren un recorregut per la història de l’art contemporani des del cubisme a l’street art.
La sensibilitat i els coneixements de Puig l’han portat a escollir les peces més representatives i madures de cada autor, amb obres de referència que formen una col·lecció diversa, dinàmica i molt completa.
Les obres exposades es poden agrupar en quatre apartats: “1es avantguardes (1905-1945)”, “2es avantguardes (1945-1970)”, “Postmodernitat (1970-2000)” i “Noves tendències (2000-2020)”.
Aquesta mostra artística es pot visitar gratuïtament a la Capella del Carme, fins al 13 de març, tots els divendres i dissabtes de 17 a 20 hores, i els diumenges i festius d’11 a 14 hores.

Tags: ajuntament de Palamós, art contemporani, cultura, escultura, exposició temporal, palamós, pintura, societat, visites guiades

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Fill out this field
Fill out this field
Introduïu una adreça electrònica vàlida.

Notícia anterior
La begurenca Maria Morera, nominada als Premis Gaudí com a millor protagonista femenina
Notícia següent
Santa Cristina promou la recuperació de punts d’aigua a l’entorn de Romanyà de la Selva

Vols estar informat?

Subscriu-te i rebràs les notícies de l’Empordà gratuïtament al teu correu.

Fill out this field
Introduïu una adreça electrònica vàlida.

Catalunya News

Segueix-nos

Instagram

També us pot interessar

Idiomes